Margit Jõgger: Eesti modellinduse ainus tõsiseltvõetav tegija olen mina!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Jõgger
Margit Jõgger Foto: AFP / Scanpix

Modelliagentuuri MJ Models Management omanik, peagi algava telesaate «Eesti tippmodell» halastamatu kohtunik Margit Jõgger nimetab end Eesti modellinduse ainukeseks tõsiseltvõetavaks tegijaks.

Margit märgib Õhtulehele antud intervjuus, et tema  MJ Models Management on Eesti modelliagentuuridest ainus, kes maailma tippmodelle koondaval saidil Models.com ära on märgitud. Seega on just tema meie pisikese konnatiigi modellinduse ainus ja õige tegija.

Millest Margit Jõggeril selline ülbus ja julgus? 

Jõggeri sõnul on põhjendus lihtne. Nimelt mõelnud ka tema enne seda, kui praegu maailma tippmodellide pingereas seitsmendal kohal paiknev Karmen Pedaru polnud veel modellimaailma sisenenud, et teab selle töö telgitagustest kõike.

Mõne aja möödudes sai daamile siiski selgeks, et ta eksis rängalt. Jõggeri sõnul on ta alates Karmeni esimestest sammudest kuni tänase päevani välja modelliäri kohta õppinud rohkem kui kõigi eelnevate aastatega kokku.

Jõgger tunnistab ausalt, et ilma Karmen Pedaruta oleks temagi tähelend modelliagentuuri omanikuna kahvatuks jäänud.

«See, kui sa omad mingit inimgruppi, mida nimetad modelliagentuuriks, ei tähenda, et sa oled kursis asjadega, mis selles maailmas tegelikult toimuvad,» tulistab värske modellisaate kohtunik Õhtulehe veergudel.

Mida arvad Eesti modellindusest ja kaunitaridest sina, armas lugeja?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles