TREILER «Päästja koolikella» uusversioonis veavad Zack, Slater ja Jessie vägikaigast oma laste pärast

Elu24
Copy
Elizabeth Berkley ja Mario Lopez seriaalis «Päästja koolikell»
Elizabeth Berkley ja Mario Lopez seriaalis «Päästja koolikell» Foto: IMDB

NBC uhiuuel voogedastusplatvormil Peacock teagi 90ndate alguse noortesarja «Päästja koolikell» samanimeline jätkusari, tuues uuesti ekraanile mitmed seriaali tegelased.

Jätkusarja tegevus toimub samas keskkoolis, kus ka 1989. aastal startinud noorteseriaali oma, selle erinevusega, et tegelasteks on nüüd toonaste tegelaste järeltulijate teismeline põlvkond. Nad elavad umbes samasugust elu, nagu elasid ka Zack, Kelly, Slater jt 30 aastat varem, käies isegi lõunapause pidamas vanas heas burgerilokaalis The Max, ning maadeldes klassikaliste noorteprobleemidega. Erinevus seisneb selles, et jätkusari on žanri poolest komöödia, kui isegi mitte nutikas paroodia, mille võlu seisneb suuresti asjaolus, et see omaaegse sarja ja üldisemalt ameerika kultuuri üle nalja viskab. 

Seriaali tegevusse on sisse põimitud ka selle originaaltegelaste saatused: sportlikust Slaterist (Mario Lopez) on saanud kehalise kasvatuse õpetaja, neurootilisest oivikust Jessie (Elizabeth Berkley) aga kooli jalgpallitiimi kapteni liiga agar ema. Koos tuleb neil hakkama saada olukorraga, mille on neile kaela keeranud ei keegi muu kui Zack Morris, kellest on saanud California kuberner – nimelt on too sulgenud osariigis hulga vaesemaid koole ning paigutanud õpilased rikkamatesse koolidesse, mille hulka kuulub ka Bayside'i kool. Koolis keerutab tolmu üles lisaks Morrise oma poeg Mac, kes on sisuliselt kooli uus Zack.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles