Selle nädala metsikud kosmilised energiad teenivad enim just neid tähemärke

Dagmar Lamp
, Elu24 peatoimetaja asetäitja
Copy
Foto: Shutterstock

Iga astroloogiline «aastaaeg» kipub sinus välja tooma antud tähemärki iseloomustavaid omadusi. Praegu on päike loomingulises, väljendusrikkas ja romantilises Lõvis, seega ei maksa imestada, kui tunned vajadust vaadata just enda sisemise kunstniku poole, end hellitada ja elu nautida.

Lõvi hooajal on aga ka tumedam külg – Lõvid võivad olla väga uhked, enesekesksed ja sundmõtete küüsis. Nii võid sa ühelt poolt väga nautida kirgast energiat, aga teisalt võid tunda end ka energiast tühjaks imetuna.

Jõu, elujõu ja võitluse planeet Marss tormab praegu läbi tulemärgi Jäära, mille valitseja ta ka on. Kui see liikumine taevalaotuses toimub, saab seda võrrelda keemispunktini jõudmisega. Mitte ainult ambitsioonikust ei lisa su tegemistesse Jäär, vaid on oht ka kiirelt ägestuda ning hüpata järeldusteni. Täna loob suhtlemist valitsev planeet Merkuur ühenduse etteaimamatu Uraaniga, nii on oht valel hetkel öelda vale asja. Suureneb vajadus iseseisvuse järele ning lõigata läbi vanad sidemed. Praegu on võimatu ette ennustada, kuhu vestlused välja jõuavad, nii et kui tahad vabaks saada, mõtle hoolega järele, mis su eesmärk võib olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles