Koit Toome mängib selle aasta Unistuste Bändis klahve

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Margus Ansu

Raadio 2 Aastahiti auhinnagalal astub üles raadiokuulajate poolt kokku pandud Unistuste Bänd, kuhu on lisaks kitarristile ja basskitarristile tänaseks valitud ka klahvpillimängija Koit Toome ja trummar Eimel Kaljulaid (Tuberkuloited).

«Ma olen väga meelitatud. See on suur au. Äärmiselt tore, et inimestel seostub minu nimi ka klahvpillidega, mitte ainult laulu-, tantsu- või muusikaliartistina,» rõõmustab Koit Toome, ja lisab: «Klaver on minu kõige vanem armastus ja suurim kirg, seda juba lapsepõlvest alates. Tahan tulevikus kindlasti veel rohkem klaverimänguga tegeleda ning uusi väljakutseid vastu võtta, ma armastan klaverit tõeliselt.»

Ka ansamblis Tuberkuloited trummarina tegutsev Eimel Kaljulaid on Unistuste Bändi valimise üle väga õnnelik: «See on super. Olen väga üllatunud. Suhteliselt erinevad generatsioonid on koos, see on lahe. Mina arvan, et sellest tuleb väga huvitav ettevõtmine ja kõva rokenroll.»

Koit Toome kõrval olid tõsisteks kandidaatideks klahvpillimängija kohale Tomi Rahula (The Sun), Madis Muul (Paradise Crew), Rein Rannap ja Katrin Siska (Vanilla Ninja).

Eimel Kaljulaid edestas trummari valimisel Marko Atsot (Metsatöll), Kaspar Kallustet (The Sun), Karl-Kristjan Kingit (Bedwetters) ja Priit Mägit (Brides In Bloom).

Rahva soovil on Unistuste Bändi kitarrist Mihkel Mõttus (Bedwetters) ja basskitarrist Siim Usin (Paradise Crew).

Sel nädalal valitakse bändi veel üks muusik – vabalt valitud lisainstrumendi. Millise täpselt – kas plaadimängijad, puhkpilli, keelpilli, löökpilli, kammipilli, parmupilli, mõne elektroonilise instrumendi, eksootilise pilli või millegi täiesti üllatusliku – seda otsustab publik.

Hääletamine Aastahiti kodulehel kestab pühapäeva õhtuni.

Järgmisel nädalal valitakse ansamblisse viimane liige – laulja. Unistuste Bänd esineb 3. jaanuaril toimuval R2 Aastahiti galašõul, kus selguvad aasta parimad laulud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles