Detektiiv: naine segas toidu sisse kanepit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanepitaim
Kanepitaim Foto: AFP / Scanpix

USA terrorismivastases üksuses töötav detektiiv kahtlustas oma naist selles, et viimane pani tema toidu sisse salaja kanepit.

Nimelt ei läbinud Anthony Chiofalo narkotesti ja ta vallandati selle tõttu töölt, vahendab newsvault.com.

Mees andis oma endise töökoha kohtusse, soovides tööd tagasi saada.

Chiofalo kaotas töö 2005. aasta novembris pärast seda, kui tema organismist leiti jälgi kanepist. Mees eitas narkootikumi kasutamist ja nõudis enda ülekuulamist.

Anthony Chiofalo abikaasa Catherine Chiofalo tunnistas lõpuks kohtus, et ta pani salaja 2005. aastal mehele söögiks valmistatud lihapallidesse kanepit, lootes, et mees ei läbi narkotesti ja selle tõttu on sunnitud pensionile jääma.

«Ma ei soovinud, et mu mees ületöötamise tõttu südameatakki sureks ega ka kuuli saaks. Ma tahtsin, et ta elus oleks ja aitaks mul poega kasvatada,» lausus naine.

Kohus lasi paaril teha ka valedetektoritesti, saamaks teada, kuidas kanep mehe organismi jõudis.

Chiofalo sõnul hoidis ta naine natuke kanepit kodus, sest ta tavaliselt ravis sellega uimasust, mis tal tekkis seljavalutablettide võtmisest.

Detektiivi sõnul polnud tal aimugi, kust naine kanepit sai.

Kohus andis käsu Chiofalo tööle ennistada, kuid mehe otsene ülemus keeldus sellest.

«Vabandus, et lihapallid sisaldasid kanepit, pole piisav põhjus tema tööle tagasivõtmiseks,» lausus Chiofalo ülemus Raymond Kelly.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles