Valusaid saatuselööke taluma pidanud Inglismaa endine vutistaar on taas supervormis

Elu24
Copy
Oma viimaseks jäänud hooajal esindas Inglismaa vutistaar Rio Ferdinand Queens Park Rangers'i klubi.
Oma viimaseks jäänud hooajal esindas Inglismaa vutistaar Rio Ferdinand Queens Park Rangers'i klubi. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Aastal 2015 mängijakarjääri lõpetanud Inglismaa vutitäht Rio Ferdinand on võimsamas füüsilises vormis, kui profijalgpalluri perioodil. Fotodelt vastu vaatavad lihased on selle tõestuseks.

12 hooaega Manchester Unitedis pallinud Ferdinand teeb kõvasti trenni ning jagab sotsiaalmeediakontol selle kohta ka fotosid ning videosid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning workout complete! #getitdone #workout #workhard 📸 @meldeane12

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Nagu fotodelt võib näha, on 81 korda Inglismaa koondist esindanud kaitsemängija musklid sellisest klassist, et isegi endised tiimikaaslased Manchester Unitedist nöökisid Ferdinandi. 

«Pole mõtet fotosid töödelda, et oma biitsepsit suuremaks teha,» naljatas Rafael da Silva. Ka Wilfried Zaha kiitis Ferdinandi supervormi.

2002. aastal Manchester Unitedisse ostetud Ferdinand oli sel ajal maailma kõige kallim kaitsemängija, sest klubi legendaarne peatreener Alex Ferdinand oli nõus Leedsile vutimehe eest maksma 37 miljonit eurot. 

Kuigi Ferdinand esindas karjääri jooksul lisaks Leedsile ja Manchester Unitedile ka Bournemouthi, West Hami ja Queens Park Rangersit, siis mehe säravamaid saavutused jäävad Manchesteri aegadesse. ManU särgis võitis mees kuus korda Inglismaa meistritiitli ning tuli korra ka Meistrite Liiga tšempioniks.

2008. aastal võitis Rio Ferdinand (keskel) koos Manchester Unitediga Euroopa Meistrite liiga karika.
2008. aastal võitis Rio Ferdinand (keskel) koos Manchester Unitediga Euroopa Meistrite liiga karika. Foto: Owen Humphreys/PA/Scanpix

Samal aastal, kui Ferdinand oli parjasti oma karjäärile joont alla tõmbamas, tabas meest kohutav saatuselöök. Jalgpalluri naine Rebecca Ellison suri 2015. aasta kevadel rinnavähki. Lisaks Ferdinandile jäid naist leinama nende kolm ühist last.

Dokumentaalis «Being Mum and Dad» (Emaks ja isaks olemine) rääkis Rio Ferdinand rasketest aegadest, mis tuli üle elada. Sest mehel polnud aimugi, kuidas koduperemehena käituda ja toimida, rääkimata üksikisa raske koorma kandmisest.

«Tippjalgpallur ei pea enne platsile minekut lillegi liigutama, kõik tehakse ette ja taha ära. Lähed riietusruumi - kõik on juba valmis sätitud,» selgitas Ferdinand. «Pärast mängu jätsin märjad riided lihtsalt põrandale, küll need keegi üles korjas ja puhtaks pesi,» lisas ta.

Kodus oli Rebecca vastutanud kõige eest. Ferdinand puistas saates ka südant, kui rääkis, et pärast abikaasa kaotust hakkas end «ravima» alkoholiga. Sellest probleemid aga ainult kasvasid.

Praeguseks on Ferdinandi olukord tunduvalt paranenud. Endine vutitäht on leidnud uue naise ning abielus. 41-aastane Rio ja Kate Ferdinand ootavad esimest ühist last. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas Day 2019 🏝👙🩲 #holidayseason @xkateferdinand

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles