USKUMATU VAATEPILT ⟩ Noore instamodelli minibikiine hoiavad koos «nähtamatud jõud»

Elu24
Copy
Instastaar Isabella Buscemi
Instastaar Isabella Buscemi Foto: instagram.com/missbuscemi

USA instastaar Isabella Buscemi (23) jagab Instagramis videot, mis vist TikToki jaoks liiga seksikas oli, sest sealt platvormilt see eemaldati. «TikTok kutsutas selle video ära, seega jagan seda siin,» kirjutas noor modell video juurde.

Kõnealusel videol kannab ta ujumisrõivaid, mida hoiavad koos läbipaistvad «nöörid». Huvitav, kas tegu on järjekordsete bikiinidega, mis tegelikult ujumiseks mõeldud polegi?

Ja see polnud isegi mitte nali. Sellised ujumisriided, millega tegelikult ujuda ei saagi, on täiesti olemas! Elu24 kirjutas sellest 2019. aasta juulis, kui üks netipood vastas pahasele kliendile, et «nende bikiinid on sobilikud ainult basseini ääres poseerimiseks ja mitte ujumiseks.» Loe selle kohta rohkem SIIT!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiktok removed this video so I’m posting it here ? Had to hop on this trend

A post shared by ? ??? ??????? (@missbuscemi) on

Instastaaril on Instagramis 2,2 miljonit jälgijat.

2019. aasta augustis rääkis Isabella Briti väljaandele Mirror, kuidas ta pärast iluoperatsioonidel käimist võib Instagramis ühe postitusega teenida ligi 3000 dollarit.

«Seks müüb, seega ma üritan olla seksikas, kuid jään selle kõige juures siiski viisakaks,» tunnistas naine väljaandele. 

Isabella, kes on käinud nii ninalõikusel kui ka rinnasuurendusoperatsioonil, selgitab, et ilusate piltide puhul on väga oluline hea valgus ja õige nurk.

«Pole kuigi raske suunamudija olla, aga samas pole see ka nii kerge, nagu inimesed arvavad,» tunnistas ta.

«Me peame kogu aeg oma soengu ja välimuse eest hoolitsema, tegema uusi pilte, postitama iga päev. Lisaks peame me kirjadele vastama, töömeilidele ning suhtlema igapäevaselt ka oma fännidega,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles