Mis on «Lohetätoveeringuga tüdruku» lavastaja tulevikuplaanid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Fincher ja näitlejatar Rooney Mara
David Fincher ja näitlejatar Rooney Mara Foto: TIZIANA FABI/AFP

«Lohetätoveeringuga tüdruku» režissöör David Fincher võiks juba praegu loorberitele puhkama jääda.

Mees on aastatega toonud meile sellised filmid, nagu «Seitse», «Kaklusklubi», «Mäng» ja «Sotsiaalvõrgustik», vahendab forumcinemas.ee.

Järgmiseks on Fincherilt oodata aga Jules Verne'i klassikalisel romaanil põhinevat ulmefilmi «20 000 ljööd vee all». Veel on olnud juttu ühest teisest ulmeprojektist, Arthur C. Clarke'i romaanil põhinevast «Rendezvous with Ramast», kuid linateose astronoomiline eelarve on tinginud selle, et projekt on praeguseks täielikult seiskunud ja maha maetud.
Silmapiiril on terendamas ka Kleopatra-teemaline linateos, mille peaosa hakkaks kehastama Angelina Jolie. Ning veel üks projekt, millega Fincher produtsendi ja väga võimalikult ka lavastajana seotud on, kannab nime «The Goon» ning põhineb Robert Powelli musta huumoriga vürtsitatud kultuskoomiksil, kus kohtab laia valikut üleloomulikke olendeid alustades zombie'de ja lõpetades lendavate kaheksajalgadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles