POLEGI KÕRGEMÄE? ⟩ Hunt avaldas, kes on salapärane lauljatar Laura

Elu24
Copy
Andrus Muld ehk artist Hunt koos salapärase Lauraga.
Andrus Muld ehk artist Hunt koos salapärase Lauraga. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @andrus_muld

Veebruari lõpus ilmus Andrus Mullal ehk artistil Hunt lugu «Kehakeel». ​​​​Laul valmis koos salapärase neiuga, kelle nime hoiti kiivalt saladuses. Mais spekuleeriti, et tegemist võib olla eksmiss Laura Kõrgemäega. Nüüd on lõplik vastus teada!

Elu24 kirjutas mais sotsiaalmeedia spekulatsioonidest, et Andrus Mulla ehk artist Hundi loos «Kehakeel» laulab eksmiss Laura Kõrgemäe.

Nimelt jagas eksmiss «Kehakeele» lugu oma sotsiaalmeedias krüptilise sõnumiga: «Lõpuks.» Kuna koos Hundiga «Kehakeelt» esitava neiu nimi on samuti Laura, tekkis pärast eksmissi postitust paljudel küsimus, kas tõesti on tegemist Laura Kõrgemäega? 

«Jätan sellele küsimusele vastamata,» ei soovinud Andrus Muld ehk Hunt toona spekulatsioone kommenteerida. Elu24 pöördus müsteeriumi lahendamiseks ka Laura Kõrgemäe poole, kuid edutult.

«Kehakeel» kõlab kahes erinevas keeles – nii eesti kui ka vene. See on viie kuuga kogunud pea pool miljonit kuulamist ning see ei löö laineid mitte ainult Eestis, vaid ka Venemaal. 

Juulis astus duo lavale ka Järlepa külas, kus laululava ette oli kogunenud hulgaliselt «Kehakeele» fänne.

Nüüd, 1. augustil, avaldas Muld koos Lauraga järgmise loo, «Hundi süda». «Lugu valmis koostöös tüdrukuga, kelle nimi on Laura Aidla,» avaldas Muld ja lisas, et koostöös Aidlaga valmis ka populaarne «Kehakeel».

Oma lauluhäälega paljude südamed võitnud Laura Aidla on kosmeetik ja kunagine kinnisvara müügipartner. Hiljuti alustas neiu tööd kindlustusfirmas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Aidla (@lauraaidla) on

Koos on «Kehakeele» esitajad pildile sattunud ka Hundi sotsiaalmeedia postitustes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HUNT (@andrus_muld) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HUNT (@andrus_muld) on

Hundi ja Laura värske lugu «Hundi süda» on sarnaselt hittloole taas kahekeelne, sest Hunt ise armastab väga vene muusikat. «Ja kuna Eestis elab palju vene rahvusest inimesi, võiks selline muusika meid veel rohkem ühtsemaks teha,» sõnas Hunt.

Kuula värsket suvehitti «Hundi süda» SIIN:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles