PEPUMISSIOON ⟩ Instastaar soovib oma kumerusi suurendada aga ootamatu takistus segab neiu plaane

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meli santa (@theonlymeliii) on

Instastaar ja modell Meli Santa (24) on kütkestavate kaadritega Instagramis endale kogunud juba üle 400 000 fänni. Hiljuti avaldas Meli, et ta soovib oma kumerusi veelgi kohendada, kuid ootamatu takistus segab neiu plaane.

Dubais, Araabia Ühendemiraatides elav 24-aastane Meli Santa võlub sotsiaalmeedias oma fänne eriti võimsa figuuriga, kuid neiu sõnul ei ole ta veel piisavalt kurvikas. Nimelt soovib iluoperatsioonidest vaimustuses Meli enda tagumikku veelgi suuremaks teha.

«Ma tahan maailma parimat tagumikku! Olen missioonil, et muuta see palju suuremaks,» tunnistas Meli Daily Starile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meli santa (@theonlymeliii) on

«Mu tagumik näeb hetkel üsna loomulik välja, kuid ma eelistan ülepakutud võlts väljanägemist seega ma tahan implantaate, et tagumikku suurust veelgi suurendada,» tõdes neiu ja lisas, et kavatseb teha iluoperatsioone seni, kuni saab soovitud tulemuse.

Kohe oma pepumissiooni alguses on aga Meli silmitsi ootamatu takistusega. Nimelt ei taha ükski ilukirurg, kellega neiu soovitud iluoperatsioonist on rääkinud, Meli tagumikku suuremaks teha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meli santa (@theonlymeliii) on

«Külastasin mitmeid ilukirurge ja nad soovitasid mul seda (tagumikku - toim) mitte muuta,» avaldas Meli ja lisas, et ilukirurgide arvates on tema tagumik piisavalt suur ja ümar. «Kui ma selle suuremaks teen, ei näe see mu kehaga enam proportsionaalne välja.»

Vaatamata ilukirurgide soovitusele on Meli oma plaanile kindlaks jäänud ja pakub 50 000 dollarit ilukirurgile, kes tema unistuse täide viib.

«Olen õige kirurgi jaoks valmis ükskõik kuhu reisima. Ja olen valmis kulutama ükskõik kui palju,» rõhutas Meli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles