PILDID Noor briti instastaar kahetseb oma iluprotseduuri

Elu24
Copy
Briti instastaar Molly-Mae Hague.
Briti instastaar Molly-Mae Hague. Foto: Steve Ross/Capital Pictures/ROS/Capital Pictures/Scanpix

Briti instastaar Molly-Mae Hague (21) vastas hiljuti sotsiaalmeedias oma fännide küsimustele ning tunnistas, et on hakanud ühte oma iluprotseduuri kahetsema, vahendab Mirror

Instastaar Molly-Mae Hague avaldas oma fännidele, et kahetseb oma huulte suurendamist täiesüstidega.

Noore instastaari käest küsiti sotsiaalmeedias, mida ta oma huultest arvab ning Molly-Mae avaldas, et kahetseb oma iluprotseduuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

«Olen viimasel ajal mõelnud, et lasen neil lahustuda. Ma ei ole enam kindel, ma lihtsalt ei ole neist vaimustuses,» teatas instastaar fännidele.

Molly-Mae tunnistas, et on lasknud kõigil teistel oma täitesüstidel juba lahustuda ning plaanib seda teha ka oma huultega. Instastaari sõnul on ta loomulikud huuled praktiliselt olematud.

«Arvan, et te lihtsalt ei mõista, kui ma lasen oma huulte täitesüstidel lahustuda, siis oleksid mu huuled sellised,» tõdes Molly-Mae ja demonstreeris naljatades, kuidas tal poleks sel juhul huuli.

«Ilma täitesüstideta poleks mul huuli, seega arvan, et pean selle üle natuke mõtlema.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOLLY-MAE (@mollymaehague) on

Tõsielusaates osalenud Molly-Mae sai oma täidlaste huulte pärast saate eetris oleku ajal palju kriitikat ning noor neiu tunnistas, et kiusamine oli jube.

«See oli väga õudne aga saan aru, miks see juhtus, sest ma läksin sellega (täiteainega – toim) veidi liiale ja ei mõistnud enne, kui olin liiga kaugele läinud.»

Nüüd on instastaar valmis omaks võtma oma loomulikku välimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles