PANE KÕRVA TAHA ⟩ Metshaldjas Mari Metsallik õpetab naistele, kuidas rinnamassaaži teha

Elu24
Copy
Mari Metsallik.
Mari Metsallik. Foto: Eero Vabamägi

Kunagine Playboy kaanestaar, metshaldjas ja kirjanik Mari Metsallik avaldas sotsiaalmeedias katkendi oma raamatust «Naiselikkuse saladused», selgitades kui oluline on naiste jaoks rinnamassaaž.

«Naised, rinnamassaaž on üks kõige olulisemaid osasid enda eest hoolitsemisel. See on kõige kiirem ja efektiivsem vahend stressi vastu ning naiseliku energia tõstmiseks. Rindu tuleks masseerida iga päev naturaalsete, magusate õlidega. Hoolduseks koorige õrnalt lambaläätsepulbriga ning jooge värskelt pressitud ananassimahla,» võib lugeda Metsalliku värskelt instapildilt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by ???? ? (@marimetsallik) on

2018. aastal kirjutas Elu24, et kuigi Metsallik on viimastel aastatel meediamaastikult eemale hoidnud, on ta aastate vältel võtnud sõna siiski tervise teemadel. Näiteks 2017. aastal avaldas ta arvamust, et Eesti riik vaktsineerib ravimiga, mis sandistab ja tapab. 

2014. aastal avaldas Metsallik raamatu «Metsahaldja päevik», kuhu pani kirja oma ilmavaate ja mõtted elust, loodusest, toitumisest, inimeseks olemisest.

Eelmisel kuul ilmu Metsallikul uus raamat «Naiselikkuse saladused», mis viib lugeja metshaldja muinasjutulisse maailma. Autor jagab vaateid, kogemusi ja salanippe oma isiklikust elust, mis lähtub üdini naiselikust olemise viisist. 

Mari Metsalliku eluviis ja ilmavaade on tänapäevastest tavapärasustest tõenäoliselt veidi teistmoodi. Tänu sellele mõjuvad tema lähenemine ja lood lugejale värskelt ja kohati lausa muinasjutuliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles