RAJUD KAADRID Modell Ireland Baldwin hullas sõbrannadega Malibus

Elu24
Copy

USA modell ja näitleja Ireland Baldwin (24) jäi kõmupiltnike kaamerate ette, kui lõbutses koos sõbrannadega Malibu rannas.

Irelandi vanemad on näitlejad Kim Basinger ja Alec Baldwin. Esimest korda sattus Ireland meedia tähelepanu keskpunkti kõigest 11-aastaselt, kui lekkis häälsõnum, kus ta isa Alec sõimas teda «ebaviisakaks ja mõtlematuks väikeseks seaks».

2013. aastal lõi ta käed  IMG Models agentuuriga, seejärel tegi ta kaasa mõnes filmis. Mõned aastad hiljem, 2015. aastal pärast võõrutusravil viibimist lõpetas ta modelliagentuuriga lepingu. Kõigest kuu hiljem lõi ta käed teise agentuuriga - DT Model Management.

2014. aastal oli tal suhe naisräppari Angel Haze'iga. Aasta hiljem pühendas räppar talle loo «Candlxs». Baldwin lõpetas selle suhte mõned kuud hiljem ning kirjutas end sisse Malibus asuvasse raviasutusse Soba Recovery Center, et tegeleda emotsionaalse traumaga.

2018. aastal alustas ta suhet muusiku Corey Harperiga.

2019. aastal avaldas Ireland sotsiaalmeedias, et on seksuaalvägivalla ohver. Oma postituses sõnas ta, et ta on ellujääja ning «ühel päeval avaldab ta kogu tõe». Ta kirjutas ka, et pärast juhtunut jäi ta sõltuvusse erinevatest ainetest ning avaldas, et saboteeris nõnda iseenda karjääri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles