Noored fännitarid suudlevad Jedwardi plakateid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jedward
Jedward Foto: promo

John ja Edward Grimes lähtuvad musitseerimisel põhimõttest: kui keegi ütleb, et ei saa, siis tee seda ikkagi.

«Peamine, et nalja ja tantsida saaks ning muusikal väga hea pulss oleks,» rääkis Edward Grimes Elu24-le muusika loomisest.

29. jaanuaril Tallinnas kaks kontserti andvad noormehed loodavad fännide sooja vastuvõtu peale. Oma austajaid on nad aga ka ise täiesti spontaanselt üllatanud. «Üks fänn riputas oma uksele suure plakati, kuhu kirjutas: «siin elab Jedwardi fänn». Läksime ja andsime neiu ukse taga kella. Ta sai meid nähes šoki, » muigas Edward, kes pidi vennaga tookord fänni ukselävel põhjalikult aru andma, miks nad sinna tulid.

Elu24-le kirjutas üks 11-aastane fänn, teatades, et soovi igal õhtul oma toa seinal rippuvatele Jedwardi plakatitele head ööd ja kujutab ette, et noormehed on tema toas. «See on päris pöörane,» teab Edward rääkida juhtumitest, kus paljud fännid suudlevad nende postreid. «Plakatitel olevad huuled on tihti juba ära kulunud. Samas on see lahe, et inimesed oma igava toa Jedwardi piltidega ära dekoreerivad ja kujutlevad, et oleme seal koos nendega. Kes teab, äkki ühel päeval hüppamegi nende kapist välja,» naeris laulja lõbusalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles