FOTO Kristina Šmigun-Vähi kange konkurent on endiselt hiilgevormis

Elu24
Copy
Vancouver 2010. 30 kilomeetri ühisstart. Vasakult  hilisem võitja Justyna Kowalczyk (nr 1), tema järel Norra suusakuninganna Marit Björgen, siis eestlanna Kristina Šmigun-Vähi. Pildile mahuvad veel rootslanna Anna Olsson, Soome suusaäss Anna-Kaisa Saarinen (nr 2) ning Kristin Stoermer Steira Norrast.
Vancouver 2010. 30 kilomeetri ühisstart. Vasakult hilisem võitja Justyna Kowalczyk (nr 1), tema järel Norra suusakuninganna Marit Björgen, siis eestlanna Kristina Šmigun-Vähi. Pildile mahuvad veel rootslanna Anna Olsson, Soome suusaäss Anna-Kaisa Saarinen (nr 2) ning Kristin Stoermer Steira Norrast. Foto: DMITRY LOVETSKY/AP/Scanpix

Kahekordne murdmaasuusatamise olümpiavõitja Justyna Kowalczyk on väga heas füüsilises vormis. 37- aastane poolatar postitas Instagrami mõned fotod, kus näha ka muljetavaldavad kõhulihased.

Murdmaasuusatamise maailmakarika etappidel Kowalczyk enam kaasa ei löö, kuid võistleb aeg-ajalt pikamaadistantsidel. Poolatar naudib ka matkamist ja mägironimist. 

Aastal 2007 elu esimese maailmakarika etapivõidu Eestis Otepääl saanud suusataja võidutses käesoleval aastal Poolas 25 kilomeetri distantsil ning osales ka Itaalias 45 ja 70 kilomeetri pikkustel maratonidel. 

Kowalczykil on kokku viis olümpiamedalit, lisaks kahele kullale veel üks hõbe ning kaks pronksmedalit. Ka maailmameistrivõistlustelt on poolatar võitnud kaks kulda. Muuhulgas on rohkem klassikaspetsina tuntud Kowalczyk neljal korral kroonitud Tour de Ski võitjaks. Otepää MK-etapivõite on tal kolm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles