MAAILMAS TUNTUD Uus Jaapani sari sai olulise tegelase, kes on eestlane (1)

Elu24
Copy
Eestlasest tegelane Kite
Eestlasest tegelane Kite Foto: japan sinks: 2020

Jaapani animemeistrid lisasid uude katastroofisarja ka Eestist pärit tegelase, kes on selles fantaasiamaailmas ka globaalselt kuulsaim juutuuber.

Sarjas «Jaapan upub: 2020» osaleb ka üks eestlasest tegelane, vahendab Cbr.com. Tegemist pole kõigest läbi vilksava tegelaskujuga, vaid ta ilmub mitmes osas ning täidab lõpuks vägagi olulist rolli.

Kite'i (jaapanlastele Kaito) nime kandev blondi peaga tegelane on seal ka maailma kuulsaim juutuuber. Arvatakse, et sellega on tema prototüübiks rootslane Felix Kjellberg ehk Pewdiepie, kel täitus hiljuti üle 100 miljoni jälgija.

Kite ilmub sarja 3. osas olulise tegelasena.
Kite ilmub sarja 3. osas olulise tegelasena. Foto: netflix.com

Ekstsentriline põhjamaalane rändab mööda katastroofist rägutud Jaapanit kuumaõhupalliga. Peategelastest seltskonnaga kolmandas osas liituv Kite on neist ühe iidol. Hiljem «ära kaduv» eestlane ei reeda aga reisikaaslasi ja päästab nad sarja viimases osas.

Jaapani animasarjad ei ole sageli n-ö laste teema, nagu meil harjutud. «Jaapan upub» pole üldse alla 16-aastastele soovitatav. Ulmesari kirjeldab nimelt 2020. aastal riiki tabavat tohutult laastavat maavärinat.

Sel kuul jõudis «Jaapan upub: 2020» ka Netflixi tohutu vaatajaskonna ette. Sari on inspireeritud 1970. aastatel ilmunud samanimelisest animest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles