GALERII Solarise keskuses otsiti uusi modelle – vaata, kes proovimas käisid!

Elu24
Copy

Täna päeval toimus Tallinnas Solarise keskuse aatriumis ERKI Moeshow modellide casting, kuhu olid oodatud vähemalt 15-aastased noored, kes ei kuulu veel agentuuri. Vaata pilte galeriist!

29. augustil toimuva legendaarse ERKI Moeshow jaoks ajab ERKI tiim kokku ligikaudu 150-200 modelli. Tänasel casting'ul osales noori 90 kandis.

Moeloojatest oli teiste seas kohal ka EKA moedisaini lõpetanud Karl-Christoph Rebane, kes otsib oma kollektsiooni kandma põneva karakteriga modelle, seejuures vähemtähtsamad on modelli pikkus või mõõdud. «Kõik olenebki kindlast isikust – kunagi ei tea, kes võib inspireerida või mõne komplekti täiesti omamoodi tööle panna,» lisas Rebane.

Nippe jagas ning sügisesele Pariisi moenädalale otsis talente ka modelliagentuuri Living Models juht, Eesti suurima fotostuudio XL-Studios asutaja ning fotograaf Evelyn Mikomägi, kes ka täna nii mõnegi uue näo meelde jättis.

ERKI-lt on Mikomägi leidnud läbi aegade mitmeid noori talente – seekordsel casting'ul hakkas talle silma üks aasia neiu, kel vanust juba 22 aastat, aga näeb välja väga noor.

«Küsitakse ka pluss-suuruses modelle, aga Pariisi ja Milanosse otsitakse siiski pigem kiitsakaid tüdrukuid. Pluss-suurus hakkab küll tasapisi aina rohkem moodi minema ning üha enam tuntakse huvi ka mustanahaliste vastu,» jagas Mikomägi mõningaid suundi ja muutusi, mis moemaailmas toimunud.

Üritust juhtis EKA Avatud Akadeemia vilistlane, rõivabrändi Mumm Mõmm looja ja disainer, tuntud raadiohääl ja DJ Rauno Märks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles