VIDEO ⟩ Naine sai telefoniga pilti tehes suure üllatuse osaliseks

Elu24
Copy
MEhhikos läks looduspargis karu naist nuusutama
MEhhikos läks looduspargis karu naist nuusutama Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Mehhikos seisis üks loodusparki külastanud naine silmitsi ootamatu olukorraga, kui tahtis endast pilti teha, aga avastas, et tema juuksed pakkusid karule huvi. 

Paljud eksperdid ja pargitöötajad julgustavad inimesi võimalusel mitte suhtlema parkides elavate loomadega, kuid Mehhiko Chipinque ökoparki külastanud naisel ei olnud valikuvõimalust, sest karu soovis hoopis temaga suhelda, vahendas BBC.

Sotsiaalmeediaase postitatud videost on näha, kuidas karu kõnnib otse matkajate rühma juurde ja hakkab naise juukseid nuusutama.

Kuigi karu tundis noore naise vastu väga suurt huvi, suutis nii naine kui ka tema sõbrad säilitada rahu. 

Ühel hetkel võttis naine isegi oma mobiiltelefoni välja, et loomaga selfie teha, mispeale ajas karu end tagajalgadele püsti. Nagu näha oli ka mõmmik lähivõtteks valmis. 

Seejärel hakkab karu küll ära minema, kuid pöördub tagasi, nuusutab veel korra ja näksab siis naist ootamatult ning lööb teda õrnalt kaks korda käpaga. 

Kuigi noor naine suudab näiliselt säilitada rahu ja olukord laheneb õnnelikult ei soovita eksperdid karuga kohtudes nii käituda. 

Tegelikult on parim viis karust vabaneda  kõva häälega karjuda ja teha võimalikult palju müra, mis peaks karu eemale peletama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles