ÜLLATUS-ÜLLATUS! ⟩ Räppar Nicki Minaj ootab koos mõrvarist abikaasaga oma esimest last

Elu24
Copy
USA räppar Nicki Minaj.
USA räppar Nicki Minaj. Foto: Charles Sykes/AP/Scanpix

USA räppar Nicki Minaj (37) üllatas nädala alguses fänne värvika pildiseeriaga ja avaladas, et on rase. Minaj'i esimese lapse isaks on naise mõrtsukast abikaasa Kenneth Petty (42).

Hittlugude «Superbass» ja «Anaconda» poolest tuntud USA räppar Nicki Minaj on lapseootel!

Rasedusest andis Minaj teada isikliku Instagrami vahendusel, kus räpparil on üle 119 miljoni fänni. Paari tunni jooksul postitas Minaj kokku neli pilti ja kõigil postitustel on kommentaarid välja lülitatud.

«Armastus. Abielu. Beebikäru. Erutuse ja tänulikkuse ülevool. Aitäh kõikidele heade soovide eest,» kirjutas Minaj ühe postituse pealkirjaks. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Minaj'i lapse isaks on naise kallim Kenneth Petty, kellega räppar 2019. aasta oktoobris abiellus. Paar on koos olnud alates 2018. aastast, tehes oma suhte Instagramis nii-öelda ametlikuks tolle aasta detsembris, vahendab People.

Minaj'i sõnul on nad aga üksteist tundnud kauem ja räppar avaldas, et kohtas Pettyt esmalt 17-aastaselt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

2018. aasta alguses Minaj'i jaoks alanud uus suhe tekitas meedias ja fännide seas koheselt palju kõneainet. Nimelt on naise kallima minevik on päris must, vahendab Elu24.

1995. aastal mõisteti Petty süüdi vägistamiskatses. Üheksa aastat hiljem tunnistas Petty end süüdi 2002. aastal toimunud mõrvas. Petty pandi 6 aastaks vangi ning ta vabanes 2018. aasta mais.

Vaatamata kriitikale, mida Minaj mõrvarist kallima pärast on pidanud taluma, jääb räppar enda mehele truuks. Kurvikas naine avaldas isegi sensuaalse muusikavideo «Megatron», kus ta napis bikiinis ennast Petty vastu hõõrub.

Minaj lisas möödunud suvel raadiosaates, et on lõpuks õnnelik ning ei kavatse oma õnnest loobuda. Tänu Petty'le tunneb ta ennast jõulisena ja ta pole ammu spirituaalselt nii heas kohas olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles