Snuukri MM on publikule avatud. Ala supertäht Ronnie O`Sullivan võib seetõttu turniirist loobuda

Elu24
Copy
Snuukrilegend Ronnie O'Sullivan.
Snuukrilegend Ronnie O'Sullivan. Foto: Steven Paston/PA Wire/PA Images/Scanpix

World Snooker Tour andis esmaspäeval teada, et juuli viimasel päeval algavale MM-turniiri kohtumistele lubatakse ka pealtvaatajaid.

«Oleme väga rõõmsad, et MM-turniir on valitud nende võistluste hulka, kuhu lubatakse ka publikut. Oleme ainus pealtvaatajatega sisetingimustes peetav spordisündmus,» rõõmustas WTSi juht Barry Hearn organisatsiooni kodulehel.

Suurbritannia valitsus teatas varem, et valib välja väikese osa spordisündmusi, kus testitakse pealtvaatajate lubamist üritusele. Kõik kevadel ja suvel peetud spordivõistlused on seni koroonaepideemia tõttu toimunud pealtvaatajateta.

«See on suurepärane uudis neile, kes on pileti suutnud alles hoida. See on haruldane võimalus osa saada suurepärasest üritusest,» lisas Hearn.

Turniiri korraldajad olid varem palunud piletiostjatel teada anda, kas nad soovivad piletit alles hoida või loobuvad pääsmest.

Samas pole sugugi kõik valitsuse ja World Snooker Touri sellise otsuse üle rõõmsad. Snuukrilegend Ronnie O’Sullivan ähvardas eelmisel nädalal, et ei osale MM-turniiril, kui Sheffieldis toimuvatele võistlustele ka publikut lubatakse. 

«Minu arvates ei tohiks pealtvaatajaid ühelegi sisetingimustes toimuvale üritusele enne 2021. aastat lubada. Ainuüksi, et arutame üldse asja üle, on täislollus,» sõnas O’Sullivan.

Saab näha, kas viiekordne maailmameister ka oma ähvarduse teoks teeb. 

Lisaks O`Sullivanile täiendavad kuulsusrikast osalejate nimekirja näiteks ka eelmise aasta tšempioni Judd Trump ja kolmekordne maailmameister Mark Selby.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles