Peagi taas isaks saav Orlando Bloom on murest murtud

Elu24
Copy
Näitleja Orlando Bloom koos kihlatu Katy Perryga.
Näitleja Orlando Bloom koos kihlatu Katy Perryga. Foto: Birdie Thompson/AdMedia/SIPA/Scanpix

Briti näitleja Orlando Bloom (43) saab peagi kihlatu Katy Perryga (35) teist korda isaks. Rõõmurohkel ajal on aga Bloom nüüd murest murtud, sest tema armastatud lemmikloom läks möödunud nädalal kaduma.

Näitleja Orlando Bloom teatas möödunud kolmapäeval sotsiaalmeedia vahendusel, et tema armastatud koer Mighty on kadunud. Pühapäeval jagas Bloom südantlõhestavat postitust koos fotodega oma ametlikul Instagrami kontol, kus selgus, et näitleja koer pole siiani koju jõudnud.

«Ma ei mäleta aega oma elus, kus oleksin nii katki olnud,» avaldas Bloom ja jätkas emotsionaalselt: «toorus, mida viimastel päevadel ja unetutel öödel olen tundnud, kui mõtlen, et mu väikemees on kadunud ja hirmul ning ma ei suuda tema kaitseks midagi ette võtta on ärkveloleku õudusunenägu.»

Bloom avaldas, et tunneb end jõuetuna ja pani kõigile südamele, et nad naudiks hetki nendega, keda armastavad, sest miski pole igavene. «Side Mighty ja minu vahel näitab pühendumist viisil, millest ma pole siiani tõeliselt aru saanud. Olen pühendunud isa ja elukaaslane, siiski on üks põhjus, miks nad kutsuvad koeri inimese parimaks sõbraks,» lisas näitleja.

«Ma igatsen teda,» kirjutas Bloom postituse lõpetuseks ja palus kõigil palvetada, et Mighty tema juurde tagasi jõuaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Bloom võttis oma lemmiku endale 2017. aastal pärast lahkuminekut Katy Perryst, kellega näitleja ootab nüüd oma teist last. Bloomil on 9-aastane poeg modelli Mranda Kerriga, vahendab People

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles