Marek Reinaas reisimisest: mõttetutes sihtpaikades on olemas need 3 kohta

Elu24
Copy
Marek Reinaas.
Marek Reinaas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Reklaamiärimees, kõrtsmik, saatejuht ja poliitik Marek Reinaas avaldas Toomas Kümmeli raamatu «Mõttetute riikide aabits 2» esitluspeol, kuidas tunda eos ära sihtkoht, kuhu ei tasu minna.

Marek Reinaas õpetab ühe väga hea viisi mõttetu sihtkoha vältimiseks. Nimelt kui turismifirma sõnul on piirkonna pärliteks veinimõis, oliivikasvandus ja mingisugune plõnnivabrik, siis on see märk, et järelikult ei ole seal mitte midagi muud märkimisväärset ja kokkuvõttes ei ole tegemist just eriti põneva paigaga.

Veinimõisad ja oliivikasvandused on Reinaasi sõnul kõik ühesugused, mistõttu ei ole vaja neid korduvalt ja korduvalt külastada. «Igas veinimõisas on tavaliselt olemas ka üks punase ninaga mees, kes külalistele ringkäiku teeb,» lisas ta naljatledes.

Plõnnivabrikutega on Reinaasi sõnul umbes sama teema. «Tavaliselt tehakse seal savist, sõnnikust, õlgedest või heal juhul klaasist põnne, mille valmimist siis kohusetundlikult vaadata tuleb.»

Reinaas jagas ka ühte väga vahvat mängu, mida reisisaateid vaadates proovida võiks. Mäng kannab nime «Mõttetu koha bingo» ja selle mängimiseks on vaja vaadata mõnda reisisaadet. Kui reisisaate jooksul külastatakse nii veinimõisa, oliivikasvandust kui ka plõnnivabrikut, siis oled võitnud. Mis arvad, kas proovid järele?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles