Parimaks pulmabändiks valitud Bossenova liikmed kohtusid Georg Otsa muusikakoolis

Raadio Elmar
Copy
Foto: Pressimaterjalid

Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» rõõmustas kuulajaid särtsakas lauljanna Marta Arula. Juttu oli kollektiiv Bossenova uuest palast, mis kannab nimi «Kiigul». 

Bossenova bänd koosneb Georg Otsa muusikakoolist välja kasvanud noortest ja andekatest muusikutest. Nende hulka kuuluvad Marta Arula, Reimo Namm, Maali Kukk, Hans K. Pikani ja Emil Erastus. «Oleme tänaseks tegutsenud kaks ja pool aastat. Oleme selle aja jooksul kasvanud nii kokku, et loo andmiseks oli nüüd küll täiesti viimane aeg,» rääkis Marta Arula raadiole Elmar.

«Bossanoova muusikastiiliga pole meie kollektiivil absoluutselt mitte mingit seost. Nimi Bossenova tuleneb bändi trummari koera nimest, keda kutsutakse «Bosseks». Koer jõudis trummari koju vahetult enne seda, kui meie bänd ametlikult kokku tuli,» täpsustas Arula.

Bossenova värske loo «Kiigul» meloodia on kirjutanud Virtanen Teropekka ja sõnade autoriks on Aapo Ilves. «Lugu räägib sõprusest. Sõpradega koos olles aeg lendab! Minu meelest on kõige ideaalsem variant see, kui saab oma heade sõpradega koos muusikat teha. Meil on vedanud, oleme bändikaaslastega täiesti ühel lainel. Oleme ka esinemiste väliselt palju koos. Tunnen, et sõprus teeb meie töö sada korda lõbusamaks. Kui koos esineme, siis on see üks lust ja rõõm,» lisas Arula.

2019. aastal kuulutati Bossenova Eesti parimaks pulmabändiks. Arula tõi välja, et kõige populaarsemaks pulma avatantsuks on Dagö laul «Pulmad». Bändi värske lugu «Kiigul» on esitajate hinnangul samuti ideaalne peo repertuaari lugu. «See lugu sobib ka pulmadesse....sest armunud inimesed on ju ka sõbrad teineteisele. Samas usun, et laul sobib igale peole. Oleme pala mänginud juba mitmel üritusel ning publik on selle suurepäraselt vastu võtnud. Meil on selle kõige üle muidugi väga hea meel,» lisas Arula.

Kuula täispikka intervjuud ja uut laulu SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles