Charlize Theron kritiseeris Hollywoodi märulilegendi: ta ei ole naiste vastu väga kena

Elu24
Copy
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency/Scanpix

Charlize Theron, kes on mitmes põnevusfilmis teinud ise oma kaskadööritrikke, seadis Steven Seagali võitluskunstioskused kahtluse alla.

Howard Sterni raadiosaadetes oma värkseimat filmi «The Old Guard» promodes ütles 44-aastane näitlejatar, et valmistub oma märuliprojektide jaoks vanu võitlusvideoid vaadates ja on sageli kohanud Seagal'i, kes on öelnud, et tal on must vöö karates, vahendab ajakiri People.

«Käin öösiti vaatamas võitlejaid või vaatan inimesi võitlemas ning alati kohtad sa seda imelikku Seagali videot, milles ka «võitleb» Jaapanis, kuid tegelikult mitte,» rääkis Theron. «Ta on lihtsalt uskumatult ülekaaluline ja lükkab inimesi. Ta on ülekaaluline ja suudab vaevu võidelda ... otsige see üles, see on naeruväärne. Ta lükkab inimesi oma näoga. See on täielik šedööver.»

Hollywoodi megastaar õigustas seejärel enda kriitikat: «Mul poole temast s****** rääkimisega probleemi, sest ta ei ole naiste vastu väga kena, seega käi p****!»

68-aastase Seagali esindaja pole Theroni väiteid veel kommenteerinud, ent tema pihta on varemgi sarnaseid süüdistusi lennanud. Paljud naised – seal hulgas Portia de Rossi, Julianna Margulies ja Jenny McCarthy – on süüdistanud Steven Seagal'i seksuaalses ahistamises ja teises väärtegudes. 

Aastal 2018 süüdistas filmi «On Deadly Ground» statist Regina Simons meest lausa vägistamises. Naine rääkis väjaandele TheWrap, et intsident leidis aset aastal 1993, kui Seagal oli kutsunud teda oma Beverly Hillsis asuvasse koju peole. Regina oli toona vaid 18-aastane.

Hollandist pärit modell Faviola Davis süüdistas Instagrami vahendusel meest seksuaalses rünnakus, mis oli aset leidnud aastal 2002 ühel castingul. Tema ülestunnistus inspireeris ka de Rossit suud puhtaks rääkima. 

Seagal on kõiki süüdistusi eitanud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Seagal (@seagalofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles