VALUS PIHTIMUS ⟩ Michael Jacksoni tütar Paris: üritasin end mitmel korral ära tappa

Elu24
Copy
Foto: Reuters / Scanpix

Michael Jacksoni tütar Paris rääkis avameelses intervjuus, kuidas rahuolematus oma kehaga viis ta korduvalt enesetapumõteteni. 22-aastane modell pöördus enesevigastamise poole, et tulla toime traumeeriva teismeeaga.

«Olin esimesed 10 või 11 aastat oma elust ainus tüdruk nelja poisi seas. Kuna olin ainus tüdruk, meeldis isale mind riietada. Olin nagu portselanist nukk ja ma vihkasin seda,» lausus Paris oma veebisaates.

Aastal 2009, kui tema isa suri, kolis Paris oma vanaema Katherine Jacksoni juurde ja tema kaal tõusis. Tal tekkis kõigest 11-aastaselt toidusõltuvus. «Toidust sai sõltuvus ja kui nõbu nimetas mind paksuks, sain ma aru, et ei tohi seda enam teha. Ja nii ma hakkasingi end hoopis vigastama,» seletas ta. «Lõikasin ja põletasin end. Ma ei uskunud kunagi, et võiksin sellest surra, sest omasin alati žiletitera üle kontrolli ja teadsin, kui sügavale see läheb.»

Paris otsis pidevalt viise, kuidas dopamiini valla päästa ja see viis ta enesetapukatseteni. «On palju asju, mis põhjustavad dopamiini vabanemist. Enesevigastamine oli üks neist, tätoveeringud olid üks neist ning oli ka tähelepanu kõrvalejuhtimine emotsionaalsest valust ning ülekandumine füüsilisele valule ja kontrollivajadus,» rääkis verinoor staar ning lisas: «Jah, ma üritasin end korduvalt ära tappa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles