Stefan oli raadios saatejuhi rollis: see oli väga äge, mulle meeldis!

Raadio Elmar
Copy
Stefan Airapetjan
Stefan Airapetjan Foto: Konstantin Sednev

Stefan rääkis oma uuest singlist «Oh My God». Muuhulgas katsetas mees saatejuhi ametit raadio Elmar suvises päevaprogrammis.

Mitmekordne Eesti Laulu superfinalist Stefan tõi avalikkuse ette oma viienda singli «Oh My God» koos muusikavideoga. Laul on kirjutatud koostöös produtsent Karl-Ander Reismanniga.

Stefan kirjutas algselt selle loo oma elukaaslasele ning esimeseks pealkirjaks oli «Victoria». Hiljem küll töö käigus ja Victoria soovitusel loo sõnad ning pealkiri muutusid. Loo muusikavideos on näha, kuidas armastus kellegi vastu võib viia mehe hullumise ääreni. Laulu muusikavideos võib näha filmist «Talve» tuttavat näitlejat Henessi Schmidti. «Henessi on väga salapärane neiu, teda soovitas videosse klipi režissöör Alice Aleksandridi. Tean, et Henessi mängis kodumaises mängufilmis «Talve», kuid kahjuks ma pole seda ise veel näinud. Nüüd tahan kindlasti ära vaadata, seda filmi väga kiidetakse,» lisas muusik.

Muusik rääkis oma värskest singlist raadio Elmar päevaprogrammis ning ühtlasi oli kaas-saatejuhiks suvises soovisaates. «Mulle väga meeldis saate juhtimise kogemus, oli tõeliselt äge ja lõbus! Minu hinnangul ei olnud selles ettevõtmises midagi rasket,» rääkis ta rõõmsalt.

Sel aastal on oodata ka Stefani esimest täispikka albumit. «Plaat ilmub talvel, seal on nii palju häid lugusid, mis tulevad otse hingest, väga ootan seda albumit,» kirjeldas laulja.

Stefanil on tänavu südasuvel oodata erinevaid avalikke kontserte. 23. juulil esineb ta Valgeranna festivalil, 30. juulil Pärnus Ammede villas ning 7. augustil Kasepää rannapeol. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles