Gram-Of-Fun avaldas pidutsemise ja suvehõngulise loo «LA!»

Raadio Elmar
Copy
Foto: Pressifoto

Raadio Elmar hommikuprogrammis rääkisid Kristel Aaslaid ja Fredi Gram-Of-Funi uuest loost «LA!»

Eesti Laul 2020 finaali esikolmikust tuttav Fredi ning pop-funk kollektiiv Gram-Of-Fun avaldasid ühisloo «LA!». 

Gram-Of-Fun, eesotsas lauljatar Kristel Aaslaiuga, on kuue-liikmeline kollektiiv, kuhu kuuluvad lisaks Jaan Jaago, Martin «Muudu» Kuut, Kostja Tsõbulevski, Raul Ojamaa ja Dr. PhilGood. 

Fredi, kodanikunimega Frederik Küüts, on kitarrist paljudele tuntud Eesti artistidele ning hetkel tegeleb ka produtsendina. Koos Anettiga esitas ta Eesti Laul 2020 laval loo «Write About Me», mis saavutas kolmanda koha.

«Uue loo «LA!» algega tuli minu juurde Gram-Of-Fun'i liige Dr. PhilGood, kes saatis mulle esialgse trummi-gruuvi. Alguses ootas ta minult paari kitarri osa, kuid lõpuks saatsin  tervikliku loo vastu. Seejärel tekkis huvi asi koos lõpuni produtseerida ja kutsuda ka Kristel laulma,» kirjeldas Fredi uue laulu sündi.

Aaslaiu sõnul räägib värske laul suvest, palmidest ja esimese kohtingu ootusest. «Loo meeleolu on päikseline, liblikane ja lootusrikas. Need ilusad tunded ja sagin on selles loos päris ilusasti kinni püütud,» lisas laulja.

Fredi tõi välja, et iga peo teevad eriliseks inimesed, kes sellest osa võtavad. «Kui sul on head inimesed, kes oskavad tantsida ja pidu panna, siis hea peo saamiseks ei pea lennukile sõitma ja LA'sse sõitma. Kõik oleneb, kellega sa koos oled ja millise olukorra ise lood. Nautige suve, head seltskonda ja ärge võtke ennast liiga tõsiselt. Vahel võib ka mitte millelegi mõtlemata tantsukingad jalga panna, sõbrad välja kutsuda ja nautida meie suve sellisena, nagu ta on,» rääkis muusik pidutsemisest ja suve veetmisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles