VÄSIMATU ARMASTUS ⟩ Beckhamid tähistavad 21. pulma-aastapäeva

Elu24
Copy
David ja Victoria Beckham
David ja Victoria Beckham Foto: CREDIT: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix

Victoria Beckham postitas laupäeval oma Instagrami kontole video, milles teatas fännidele, et täna täpselt 21 aastat tagasi abiellus ta oma elu armastuse David Beckhamiga. Endine vutistaar ei jäänud oma abikaasale aga armastuse avaldamisega kuidagi alla. 

«Head pulma-aastapäeva @davidbeckham. Ma ei suuda oskuda, et hetkest, mis ütlesime «jah» on möödunud juba 21 aastat. Neli last, neli koera, palju naeru ja ma armastan sind iga päevaga aina rohkem,» kirjutas Victoria Beckham (46) abikaasale ja pulma-aastapäevale pühendatud videopostituse alla.

«Nojah, umbes 23 aastat tagasi istusin ma Gary Neville'iga koos, kui vaatasime telekast vürtsitüdrukuid ja ma ütlesin talle «Oh, mulle meeldib see, kellel on väikene must kassikostüüm». Kes oleks osanud arvata, et nüüd kõik need aastad hiljem tähistame me 21 aastat abielu ja et meil on neli kõige ilusamat ja täiuslikumat last... Tänan sind ja ilusat aastapäeva, ma armastan sind,» kirjutas David Beckham (45) oma postituse alla. 

Victoria ja David Beckhamil on neli last poeg Brooklyn Joseph (21), poeg Romeo James (17), poeg Cruz David (15) ja tütar Harper Seven (7). 

Beckhamite laste ristivanemad on Elton John, David Furnish ja Elizabeth Hurley.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles