Näitleja Christina Ricci nõuab pärast ebameeldivat vahejuhtumit abikaasalt lahutust

Elu24
Copy
USA näitleja Christina Ricci.
USA näitleja Christina Ricci. Foto: Richard Shotwell/AP/Scanpix

USA näitlejanna Christina Ricci (40) seitse aastat kestnud abielu on purunenud. Ricci nõuab abikaasalt lahutust nädal pärast ebameeldivat vahejuhtumit nende kodus, kuhu sekkus ka politsei, vahendab People.

Näitleja Christina Ricci, kes on mänginud sellistes filmides nagu «Casper» ja «Addamsite perekond», nõuab oma abikaasalt, James Heerdegenilt, ületamatute erinevuste alusel lahutust. Mitmete allikate kohaselt andis Ricci lahutusse sisse neljapäeva hommikul. TMZ vahendab, et Ricci palub nende 5-aastase poja Freddie ainuhooldusõigust. 

Ricci andis lahutuse sisse nädal pärast intsidenti näitlejanna kodus, kuhu sekkus ka politsei. Nimelt sai Los Angelese politseijaoskond (LAPD) 25. juuni hommikul kõne Ricci koju seoses koduvägivallaga. 

TMZ vahendab, et Heerdegen sülitas Riccile näkku. Heerdegeni vahi alla ei võetud, kuid mehel kästi erakorralise lähenemiskeelu alusel Riccist eemale hoida.

Ricci ja LAPD esindajad ei ole olukorda kommenteerinud.

Näitlejanna kohtas filmimeeskonna liiget Heerdegeni lühikeseks jäänud telesarja «Pan Am» võtetel ja nad hakkasid käima 2012. aastal. 2013. aasta alguses paar kihlus ning sama aasta lõpuks olid nad juba abielus. 2014. aastal sündis neile poeg Freddie.

Christina Ricci ja James Heerdegen 2019. aasta veebruaris.
Christina Ricci ja James Heerdegen 2019. aasta veebruaris. Foto: AFP / Scanpix

2017. aastal rääkis Ricci sellest, kuidas abielu ja ema roll on aidanud tal saada enda parimaks versiooniks. «Arvan, et viimased arengud minu elus on mind maandanud,» rääkis Ricci toona. «Ma ei mõistnud, kui palju ma pean üles kasvama ja kui palju parem ma olla saaksin. Ja mu abielu ja laps on tõesti mind paremaks teinud.»

Neli päeva enne intsidenti jagas Ricci Instagramis isadepäeva puhul pilti kaartidest, mis nad koos pojaga Heerdegenile valmistasid.

Ricci pole varem abielus olnud. 2008. aastal oli ta suhtes näitleja Owen Benjaminiga, kuid nende suhe purunes paar kuud pärast kihlumist, 2009. aastal, vahendab People.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles