Ott Lepland naeris otse-eetris, kui kuulis, mida lapsed temast räägivad

Raadio Elmar
Copy
Ott Lepland alustab uut tuuri.
Ott Lepland alustab uut tuuri. Foto: Madis Sinivee

Raadio Elmar päevaprogrammis käis külas Ott Lepland. Muusik vastas fännidele küsimustele ja rääkis peagi asetleidvast kontserttuurist «Taevas puutub maad». 

Ott Lepland naeris otse-eetris laste kommentaaride saatel, kui pisikesed fännid pidid vastama küsimusele «Kes on Ott Lepland?». Kuula SIIT.

«Mul on hea meel, et lasteni on jõudnud emotsioon, mida olen püüdnud oma laulude sisse panna. Teen oma muusikat südamega ja tore, et see on jõudnud ka pisikeste kuulajateni,» rõõmustas Lepland.

«Mu ema on mulle öelnud, et hakkasin enne laulma ja siis alles rääkima. Laulmine ja muusika üldse on käinud minuga koos maast madalast ja terve teadliku elu. Laulmisele hakkasin keskenduma aga oma teismeeas ja aktiivsem lauluõpe algas Georg Otsa koolis, kui sain sisse pop-jazz laulu osakonda. Kuid ka WAF-koolis olen üksjagu vokaaltehnikat omandanud,» täpsustas muusik oma muusiku teekonna algust.

Ott Lepland lisas, et annab juulikuus autorikavaga «Taevas puutub maad» üheksa heategevuslikku kirikukontserti üle terve Eesti. Lisaks autoriloomingule esitab ta ka teiste Eesti muusikute palasid. Sarjaga kogutakse raha kirikute toetuseks.

«Igalt müüdud piletilt läheb 10% toimumiskoha kiriku toetuseks, 15% aga Kirikufondile, millega kogutakse raha Eesti kirikute taastamiseks. Kes kontserdile tuleb, saab omamoodi ka head teha. Olen oma publiku pealt näinud, et inimestele meeldib ka suvel kirikus käia, see pole sugugi vaid jõuluperioodi kontsertkoht,» lisas muusik raadio päevaprogrammis.

Kontsertsarja kohta täpsem info leitav SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles