VIDEO ⟩ Teismeline poiss jättis Amazoni kullerile pööraselt naljaka pakitoomisjuhendi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Amazoni kuller tõi paki koju ja järgis talle jäetud juhiseid
Amazoni kuller tõi paki koju ja järgis talle jäetud juhiseid Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Facebookis levib turvakaameravideo, millelt on näha, kuidas Amazoni kuller tõi USAs ühe kodu ukse ette paki ja täitis kullerile jäetud paki kättetoimetamise juhiseid. 

Amazoni kulleril tuli ühe Delaware'is asuva maja ukse taha pakki tuues  hüüda «abra kadabra» ja seejärel minema joosta, vahendas UPI. 

Video sotsiaalmeediasse postitanud Lynn Staffieri sõnul tellis paki tema 13-aastane poeg Jacob. 

Muidugi ei suutnud krutskeid täis teismeline jätta vastamata küsimusele «Kas selle aadressi leidmiseks on vaja täiendavaid juhiseid?».

«Ei, aga koputage kolm korda uksele ja karjutage abra cadabra nii valjult kui saate ja jooksege ülikiirelt minema,» kirjutas poiss.

Uksekella kaamera salvestiselt on näha, kuidas naine tuleb pakiga Staffierite kodu eesukse juurde, koputab kolm korda, karjub kõigest väest võlusõna ja jookseb seejärel kiiresti oma veoauto juurde.

«Aitäh sellele suurepärasele Amazoni kullerile!» kirjutas Staffieri Facebooki postituses. 

«Ilmselt oli mu noorim poeg kohaletoimetamisega seoses jätnud mõned juhised ja kuller läks sellega kaasa. See pani meid naeratama, ehkki mu poeg ei oleks tohtinud seda teha, nii et vabandan selle pärast. Ma hindan seda, et autojuht vaatas tähelepanelikult täiendavad juhised üle, sest ma tean, et paljud inimesed seda ei teeks,» kirjutas Staffier. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles