RAJU VIDEO ⟩ Isa jälgedes: Jaagup Kreemi 17-aastane poeg harjutab rokkstaarieluks

Elu24
Copy
Jaagup Kreemi poeg Robin Rio jagas humoorikat videoklippi.
Jaagup Kreemi poeg Robin Rio jagas humoorikat videoklippi. Foto: Kaadrid videost/Instagram

Eesti esirokkari poeg Robin Rio Kreem jagas Instagramis humoorikat videoklippi, kus ta rokkstaari kombel pea ees basseini hüppab. Vaata videot!

View this post on Instagram

#mötleycrüe #mötleycrüeisback #selfcare

A post shared by Robinriokreem (@rio_kreem) on

Videost on näha, kuidas Robin, pea ümber seotud rätt ja jalas ruudulised püksid, karjub kaamerasse «Mötley Crüe, bitches!» ning seejärel pea ees vette hüppab.

Paistab, et tegemist on Kreemide residentsi hooviga, kuna basseinis mõnuleb ka isa Jaagup, kes poja tegevust südamerahuga pealt vaatab. Samuti askeldab basseini ääres Kreemide koer.

Mötley Crüe on legendaarne USA hevibänd, mille liikmed olid 80ndatel kurikuulsad skandaalse ja hullumeelse rokkstaariliku eluviisi poolest. Nad laamendasid hotellides, kandsid silmatorkavaid riideid, kõrgeid kontsi ja meiki ning pidutsesid lakkamatult.

Bändist on tehtud ka film «The Dirt», mis tekitas nii palju uut populaarsust, et 2015. aastal «lõplikult» laiali läinud punt otsustas lubadust murda ja taas kokku tulla. Tuuritamine peaks pihta hakkama järgmise aasta suvel.

Ilmselt saigi Robin Rio filmist inspiratsiooni, kuna selles on stseen, kuidas Mötley Crüe liikmed basseini ääres Ozzy Osbourne'iga kohtuvad.

Terminaatori ninamees Jaagup Kreem alustas bänditegemist 14-aastase koolipoisina ning sai tõelist rokkstaarielu nautida 90ndatel.

Ansambli The Tuberkuloited laulja Indrek Raadik meenutas saates «Pöörased üheksakümnendad», et Kreemi pidutsemised olid legendaarsed.

«90ndate festivalidel sai ikka igasugust pulli tehtud,» nõustus Kreem. «Kui juba kodust välja sai ja mingile festivalile sõideti, siis bändibussis läks niiviisi, et väga paljud mehed Tallinna piirist edasi ei teadnud enam mitte midagi,» meenutas ta toonaste rokkarite alkoholilembust.

Siiski lisas Kreem, et narkootikumid polnud nende teema.

Jaagup Kreem ja Terminaator 90ndatel.
Jaagup Kreem ja Terminaator 90ndatel. Foto: Ain Protsin/Postimees
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles