LUUBI ALL Vaata, millise tulemuse saavutab Eesti esindaja Eurovisioni filmis!

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Eile jõudis Netflixi kauaoodatud komöödiafilm «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga», mille fiktiivsest lauluvõistlusest võtab osa ka Eesti.

«Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» keskmes on Islandi muusikud Lars Erickssong (Will Ferrell) ja Sigrit Ericksdottir (Rachel McAdams), kes saavad «haruldase võimaluse» esindada oma riiki Eurovisioni lauluvõistlusel. Tänavune Eurovision pidanuks toimuma küll Rotterdamis, ent Fire Saga sõidab hoopis Edinburghi võistlema, kus neil tuleb poolfinaalis rinda pista näiteks Kreeka, Soome ja Rootsi esindajatega.

Filmitegijad on kavalalt toonud pingelise punktiandmise finaalist poolfinaali. Kui tavaliselt kuulutatakse poolfinaalides välja lihtsalt kümme edasi pääsenud riiki, siis fiktiivse Eurovisioni poolfinaalis loetakse ette iga osalenud riigi punktiskoorid – just siis selgub, et antud võitlusest võtab osa ka Eesti! Meie riigi etteastet küll ei näidata, kuid kümne finalisti seas saab Eesti nime näha.

 

Foto: Kuvatõmmis / Netflix



Kuna filmi esimeses pooles saab näha ja kuulda ka Elina Nechayevat, siis võib vaid fantaseerida, et Netflixi Eurovisionil esindaks meid just tema. Lauljatar tõi 2018. aastal Portugali Eurovisionil looga «La Forza» Eestile väga kena tulemuse  – Elina pääses nii finaali kui ka võistluse esikümnesse.

Tänavu pidanuks Eestit Eurovisionil esindama Uku Suviste palaga «What Love Is», kuid koroonakriisi tõttu jäi lauluvõistlus ära. Eesti Laulu peaprodutsent Tomi Rahula kinnitas märtsis, et Uku on igal juhul Eesti Laul 2021 poolfinaalis. Seda juhul, kui laulja kavatseb ükskõik mis looga osaleda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles