VIDEO ⟩ Motikatüdruk Sandra kergitas saladusloori, kuidas paljastavad OnlyFansi pildid sünnivad

Elu24
Copy
Motikatüdruk Sandra Roosme tegi Tallinnas Männikul topless-pilte.
Motikatüdruk Sandra Roosme tegi Tallinnas Männikul topless-pilte. Foto: Kaadrid videost/Instagram

Motospordilembeline instakaunitar Sandra Roosme teenib suunamudimise kõrvalt lisaraha erootiliste piltidega. Nüüd näitas ta lustakas videos, kuidas fotosessioonid välja näevad.

Roosme, kes tegutseb Instagramis kasutajanimega san8ra, on Eesti instastaaridest üks omanäolisemaid, kuna postitab eelkõige mootorrattaspordiga seotud pilte. Kuna tegemist on Instagramiga, käib sinna juurde sageli ka napp pesu.

Seksikate piltidega on mototüdruk kogunud enam kui 134 000 jälgijat, mida on rohkem kui Eesti tuntumatel instastaaridel Katri Katsil ja Liza Linnul kahe peale kokku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Roosme /MotoGirl???️ (@san8ra) on

Kõige rohkem jälgijaid on Roosmel Ameerika Ühendriikidest ning enamjaolt on nad motospordihuvilised, rääkis instastaar kevadel «Õhtu!» saates.

«Mootorratas on osa minust. Kui olen ilma mootorrattata, siis tunnen, et see pole päris see,» selgitas Roosme, miks motikas fotosessioonidel alati kaasas käib.

Instagrami kõrvalt tegutseb ka Roosme ka OnlyFansis, kuhu paneb üles «eksklusiivset sisu, mida mujalt ei näe». OnlyFans on platvorm, kus saab pilte ja postitusi näha kuutasu eest. Samuti saab privaatsete piltide ja jutuajamiste eest tippi jätta. Roosme profiilile pääseb ligi 20 dollari eest.

Roosme kergitas saladusloori, kuidas OnlyFansi jaoks seksikate piltide tegemine käib. Männikul filmitud humoorikas videos võtab mototüdruk kaamera ees rinnahoidja seljast ning palub fotograafil tema poole pöörata. Mees ehmatab aga paljastava vaatepildi peale ära ning justkui kukuks vette.

«Ma tahtsin lihtsalt OnlyFansi jaoks ühte pilti. Loodan, et fotograafiga sai pärast minestamist kõik korda,» viskas Roosme video üle nalja. Selgub, et see oli esimene kord, kui Roosme selle fotograafiga koostööd tegi.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles