SÄUTSUSÕDA ⟩ Seksisüüdistused kaela saanud Justin Bieber nõuab väidetava laimu eest üüratut valuraha

Elu24
Copy
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Scanpix/Broadimage

Kanadast pärit popstaar Justin Bieber (26) kaebas kohtusse kaks naisterahvast, kes teda internetis anonüümselt seksuaalrünnakus süüdistasid. Maailmakuulus muusik nõuab neilt laimamise eest ligi 20 miljonit dollarit valuraha.

Kohtuhagi on esitatud kahe naisterahva vastu, kelle pärisnimed jäävad anonüümseks, kuid kes Twitteris kasutasid @danielleglvn ja @ItsnotKadi kasutajanimesid. Bieberi advokaatide sõnul on naiste süüdistused  «faktiliselt võimatud ning ümberlükatavad nii kirjaliku tõendusmaterjali kui ka tunnistajate abil», kirjutab väljaanne People. 

«Danielle sõnas, et teda rünnati seksuaalselt 2014. aasta 9. märtsil Four Seasons hotellis, küll aga ei viibinud Bieber 2014. aasta märtsis selles hotellis ning mitmed tunnistajad ja dokumendid saavad kinnitada, et tegu on Danielle'i pahatahtliku valega,» seisis Bieberi kohtudokumentides. 

Teise naisterahva, Kadi, süüdistusi nimetatakse «faktiliselt võimatuks ja et need lähevad vastuollu tema eelnevate kirjalike avaldustega». Samuti seisab kohtupaberites, et Kadi süüdistused rajanevad võltsitud sõnumitele.

«Danielle mõtles välja loo, et tal oli Bieberiga Four Seasons hotellis seksuaalvahekord, sest avaliku info kohaselt käis Bieber 2014. aasta 10. märtsil seal hotellis õhtusöögil ning ta eeldas seetõttu ka, et Bieber ööbis seal.»

«Kuigi Bieber käis seal restoranis, ei ööbinud ta Four Seasons hotellis,» avaldavad popstaari advokaadid.

Kohtudokumentide kohaselt käisid Bieber ja tema tollane tüdruksõber Selena Gomez sel õhtul hoopis SXSW-is, kus Bieber tegi üllatusesinemise ning pühendas tüdruksõbrale isegi ühe loo.

Selena Gomez ja Justin Bieber 2011. aastal.
Selena Gomez ja Justin Bieber 2011. aastal. Foto: Scanpix/REUTERS

Hiljem pildistati teda koos Gomeziga, kui nad kontsertpaigast lahkusid ning läksid tagasi majja, mida nad sel ajal koos paari teise sõbraga rentisid. Bieberi advokaatidel on ette näidata ka vastavad paberid ja kviitungid kinnisvara kohta, kus Bieber ja Gomez ning ta sõbrad viibisid. Samuti on tõendid ka selle kohta, et järgmisel õhtul ööbisid nad juba Westini hotellis.

Kadi säutsus Twittteris, et 2015. aasta 5. mai varahommikul kutsuti ta kaasa Bieberi hotelliruumi Langhami hotellis, kus teda seksuaalselt rünnati. «Need väited on faktiliselt võimatud, paljastades ja tõestades ilma igasuguse kahtluseta, et tema sotsiaalmeedia postitus ning väited on täielik väljamõeldis, läbimõeldud pettus.»

Ka avaldavad Bieberi advokaadid, et Kadi on popstaari «superfänn» ja Belieber (Bieberi fännigruppi kuuluv inimene - toim), kes süüdistuste kohaselt «otsib kuulsust ja tahab meeleheitlikult temaga kohtuda ja tähelepanu saada.»

Popstaar Justin Bieber üldiselt sellistel teemadel sõna ei võta, kuid sel korral otsustas ta seda teha. «Ma ei reageeri tavaliselt sellistele asjadele, kuna olen pidanud kogu oma karjääri jooksul suvaliste süüdistustega tegelema, kuid pärast seda, kui rääkisin oma abikaasa ning tiimiga, otsustasin ma sel teemal avalduse teha,» kirjutas ta.
Popstaar Justin Bieber üldiselt sellistel teemadel sõna ei võta, kuid sel korral otsustas ta seda teha. «Ma ei reageeri tavaliselt sellistele asjadele, kuna olen pidanud kogu oma karjääri jooksul suvaliste süüdistustega tegelema, kuid pärast seda, kui rääkisin oma abikaasa ning tiimiga, otsustasin ma sel teemal avalduse teha,» kirjutas ta. Foto: Scanpix/AP

Samuti nenditakse kohtudokumentides, et Kadi on varem Twitteris avaldanud, et soovib kuulsaks saada. Lisaks on Kadi superfänn, kes väidetavalt on Bieberit ka hotellide ees oodanud ja võimalik, et temaga ka pilti teinud.

Veelgi enam, lisaks tuuakse välja Kadi varasematest säutsud, kus ta kirjutab, et pole kunagi Bieberiga kohtunud. Ühes säutsus kirjutas ta väidetavalt lausa: «Ma luban, et kui me varsti ei kohtu, siis ma otsin su üles ja k***n sind @justinbieber. Sa oled nii armas, ma armastan sind!!! Ma maksan sulle, et sa mind vägistaks. Ok?»

Kadi väitis ka, et Bieber kutsus ta oma hotellituppa kell pool kolm varahommikul, samal päeval ja ajal, mil Bieber oli tegelikult Met Gala järelpeol koos kümnete tunnistajatega. 

Pühapäeval võttis sõna ka Bieber. «Ma ei reageeri tavaliselt sellistele asjadele, kuna olen pidanud kogu oma karjääri jooksul suvaliste süüdistustega tegelema, kuid pärast seda, kui rääkisin oma abikaasa ning tiimiga, otsustasin ma sel teemal avalduse teha,» säutsus Bieber Twitteris ning jagas ka mitmeid kuvatõmmiseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles