Aluspesus Kendall Jenner sai sugu muutnud isalt sooja soovituse: pane midagi rohkemat selga

Elu24
Copy
Kendall Jenner 2018. aastal.
Kendall Jenner 2018. aastal. Foto: Scanpix/Sipa

Supermodell Kendall Jenner (24) postitas Instagrami pesupildi, mis ei jäänud märkamata ka Caitlyn Jenneril (70).

Kendall jagas tasahilju sotsiaalmeedias kaadreid, mis on klõpsutatud magamistoas ja millel ta kannab vaid loomamustriga ihupesu. Kõnealuste piltidega reklaamib supermodell oma õe Kylie Jenneri meigibrändi, sest neil tuleb üheskoos välja omanimeline meigitoodete sari KENDALL X KYLIE.

«Kannan KENDALL X KYLIE meiki ja rohkem väga midagi,» kirjutas nooruke supermodell pildiallkirjaks. Mitmed perekonnaliikmed on pilti ka kommenteerinud, nende seas ka Caitlyn Jenner, kes kirjutas naljatledes, et tütar peaks riided selga panema. «Pane midagi rohkemat selga,» kommenteeris ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

wearing KENDALL X KYLIE makeup collab and not much else

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Supermodell Kendall Nicole Jenner sai tuntuks tänu tõsieluseriaalile «Kardashianid». Ta on Kris Jenneri ja Caitlyn Jenneri tütar.

Tõsielustaar ja motivatsioonikõneleja Caitlyn Jenner on transsooline, 1949. aastal sündis ta hoopis William Bruce Jennerina. 1991. aastal abiellus ta Kris Kardashianiga, kes võttis abielludes perekonnanime Jenner. 

Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian ja Robert Kardashian olid ta kasulapsed. Samuti on ta alates 2007. aastast kaasa teinud tõsielusarjas «Kardashianid», viimastel hooaegadel on teda saates vähem olnud. 

Nende suhe lõppes 2013. aastal, ametlik lahutus toimus 2015. aastal. Samal aastal läbis ta ka soovahetusoperatsiooni ning võttis nimeks Caitlyn Jenner.

2015. aastal sai ta oma tõsielusarja «I Am Cait». Saade jõudis eetris olla kaks hooaega, enne kui selle tootmine 2016. aastal lõpetati.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles