PIDU! 24tundi.ee kastab Mirages särgid märjaks!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Mirage.
Ööklubi Mirage. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Laupäeval, 24. jaanuaril saab ööklubis Mirage avapaugu hullumeelselt raju ja seksikas juunini kestev vabaaja võrguvärava 24tundi.ee märja T-särgi show'de sari, kuhu oodatakse osalema kõiki vallatuid neidusid ja endast ülimalt heal arvamusel olevaid noormehi.

24tundi.ee märja T-särgi show'l osalejatelt oodatakse peale enda märjaks kastmise ka võimalikult kelmikat ja julget esinemisnumbrit, sest kõigile parimatele on välja pandud väärikad auhinnad. Lisaks pääsevad iga kuu show parimad juunis toimuvasse superfinaali, kus on juba õige magusad auhinnad.

Mirage programmijuht Erdi Nabergi julgustas kõiki show'l osalema, lubades, et 24. jaanuaril näidatakse kõigile seinal olevalt videoekraanilt tantsusammud ette, nii pole peolt puudumiseks vabandus isegi see, kui keegi ei oska tantsida.

"Märja t-särgi konkurss on vallatutele neidudele, kes soovivad enda julgust proovile panna või teha lihtsalt midagi metsikut," lisas Naber. "Samuti on konkurss kõigile pringi kehaga meestele, kes muidu iludusvõistlusele ei pürgi aga on sellegipoolest endast ülimalt heal arvamusel."

Kõigile osavõtjatele on ette nähtud ka julgestavad joogid. Auhinnad on välja pannud Red Bull, Havana Club, Viru valge ja klubi Mirage.

Show-l osalemissoovist tuleks teada anda e-posti aadressidel. Naised siin ja mehed siin või telefonil 447 2404. Registreeruda saab ka enne võistlust kohapeal. Osalema pääseb maksimaalselt 10 naist ja 10 meest.

24tundi.ee üliseksikal märja T-särgi show'l seab muusikat ja rihib tantsusamme videodiskor Vardo Rohtmets. Kõigile konkursil mitteosalejatele maksab sissepääs 75 krooni.

24tundi.ee loosib selle nädala piletimängus 24. jaanuari kuumale peole välja ka 3x2 pääset ja jagab lisaks võitjatele plaate!

Võitmiseks tuleb vastata lihtsalt õigesti küsimusele: "Kas ööklubi Mirage tähistab tänavu oma 10 või 15 sünnipäeva ?". Vastuseid ootame kolmapäevani meie Melu e-posti aadressil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles