Hoia alt, nublu! Eesti Laulu hurmur Jaagup Tuisk hakkas räppima

Elu24
Copy
Jaagup Tuisk uues muusikavideos.
Jaagup Tuisk uues muusikavideos. Foto: Kaader videost

Eesti Laulul melanhoolse ja jõulise armastusballaadiga teise koha saanud Jaagup Tuisk tuli välja uhiuue looga, millega käib kaasas ka ootamatu imidžimuutus.

Värskelt keskkooli lõpetanud Tuisu uus laul kannab nime «miinusprojekt» ning näitab noort muusikut täitsa uuest küljest. Paha poisi imidžiga eksperimenteeriv Tuisk laulab – või õigemini räpib – verivärskes loos üheöösuhetest ja eksidega seksimisest. Muusika ja sõnad kirjutas noor talent ise.

Ägedas musavideos, mille lavastas Jüri Belov, teevad kaasa «Rannamaja» staarid Merylin Nau, Ada-Maria Nelke, Seidi Voogre ja Silver Meier, samuti näitlejad Franz Malmsten ja Kärt Anton ning bikiinifitnessi tegija Christin-Amani Kiivikas. Videos on šnitti võetud menusarjast «Knight Rider».

Sarnasus nubluga pole teistelgi kõrvust mööda läinud. «Too much (liiga palju) nublulikku, mis on veidi häiriv, aga mudu normulks biit!» kritiseeris üks. «See on hea laul, aga ma ei hinda seda, et kasutad nublu räppimisstiili,» nõustus teinegi. Samas pole põhjust salata, et nublu on hetkel Eesti hinnatuim räppar, nii et miks mitte temast õppust võtta!

Vaata videot ja kuula laulu:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles