PÜHA LIHTSAMEELSUS ⟩ Abielupaar sai alles arsti juures teada, mida laste saamiseks teha

Elu24
Copy
Briti abielupaar. illustreeriv.
Briti abielupaar. illustreeriv. Foto: SWNS/ScanPix

40 aastat arsti ja ämmaemandana töötanud Rachael oskab rääkida inimeste kohta väga imelikke lugusid, kuid see on kindlasti üks uskumatumaid.

Rachael Hearson avaldas äsja raamatu oma aastakümnete pikkusest karjäärist. Õe, perearsti ja ämmaemandana töötanud naise lood võivad tunduda hämmastavad, kuid tema kinnitusel tuli ette kõike.

Näiteks aitas praegu 59-aastane naine aastakümnete eest suurest supist välja aastaid koos elanud abielupaari. Kokku olid saanud kaks sinisilmset inimest, kes arvasid, et lapsed tekivad iseenesest koos abieluga.

«Nad olid aastaid abielus olnud aga lapsed ei olnud tulnud,» naeris Rachel. «Arst sai aru, et nad ei mõistnud laste tegemist üldse, ning minu tööks sai neile selgitada,» meenutas ta.

«Nad tõesti arvasidki, et lapsed tulevad lihtsalt abiellumise järel, muust polnud neil aimugi,» Vastutusrikas töö kandis aga vilja. «Paari külastuse järel ei saanud paar teineteisest käsi eemale hoitud.»

Rahuldajad kabinetis ja retk bordelli

Rachaelile on normaalsed aga sürreaalsemadki juhtumised. «Vestlesin tüdrukuga, seal juures oli ka beebi, keda pidin üle vaatama,» kirjeldas arst. «Siis märkasin silmanurgast mingit liikumist.»

Rachael noore arstina
Rachael noore arstina Foto: Erakogu

«Jumal küll, see ta oligi, ilmselge rütmiline liigutus,» oli Rachael õõvastatud ja keeras enda sõnul selja. Hämmastaval kombel ei saanud tüdruk oma 20. eluaastates poisi teost midagi aru. «Püsisin rahulikuna ja ajasin oma asja edasi,» meenutas arst.

Ämmaemanda töö viis ta aga ka bordelli. See oli ühe 18-kuuse beebi ema elukoht. Rutiinset lapse tervisekontrolli tegema minnes polnud Rachaelil aimugi, kuhu ta satub. Kuid läbi koridoride minnes jõudis talle kohale.

«Seal oli kindlasti üks ruum, mis oli hõivatud suure voodi ja parasjagu 'tegutseva' paari poolt.» Väike beebi oli aga täiesti terve, kuigi pigistas juba varases nooruses käes meesteajakirja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles