Hobidetektorist leidis «Tähesõdade» staari merre kukkunud abielusõrmuse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Näitleja Rufus Wright kaotas rannas ujudes oma abielusõrmuse, kuid kohalik hobidetektorist Adam Ferguson leidis selle üles.
Näitleja Rufus Wright kaotas rannas ujudes oma abielusõrmuse, kuid kohalik hobidetektorist Adam Ferguson leidis selle üles. Foto: SWNS / Scanpix

Suurbritannias ujuma läinud «Tähesõdade» näitleja Rufus Wright kaotas oma abielusõrmuse, aga talle tuli otsingutel appi hobidetektorist, kes sõrmuse õnneks üles leidis.

Rufus Wright, kes on paljudele tuttav filmidest «Rogue One: Tähesõdade lugu» ja «007: Veidi lohutust» otsustas enda sõnul juuni alguses Inglismaal Frintonis rannas ujuma minna, kui ootamatult libises mehe abielusõrmus lainetes hullates sõrmest, vahendas BBC.

«Ma otsustasin minna merre ujuma ja olin sürmuse kaotades umbes 80 cm sügavuses vees,» rääkis Wright.

«Üritasin seda kätte saada, kuid see lihtsalt kadus ära. Olin tundide kaupa põlvili vees ja otsisin,» kirjeldas Wright.

Näitleja sõnul ootas ta ka tõusu taandumist, kuid ei leidnud sellest hoolimata sõrmust.

Seepeale postitas Wrighti abikaasa Melanie Facebooki kohalike elanike lehele üleskutse, kus palus inimeste abi sõrmuse leidmisel. 

Üleskutse äratas Clactoni metalliotsijate klubi asutajaliikme Adam Fergusoni tähelepanu.

«Asutasime oma klubi alles hiljuti ja aitame inimestel alati neile olulisi rannas kadunud esemeid üles leida,» rääkis Ferguson. 

«Ma ei teadnud, et Rufus on näitleja, kui pakkusin, et aitan sõrmuse üles leida. Ütlesin vaid, et selle leidmise tõenäosus on ilmselt miljon ühest, kuna sõrmus kadus meres,» selgitas Ferguson.

Clactoni metalliotsijate klubi asutajaliige Adam Ferguson leidis üles filminäitleja Rufus Wrighti abielusõrmuse.
Clactoni metalliotsijate klubi asutajaliige Adam Ferguson leidis üles filminäitleja Rufus Wrighti abielusõrmuse. Foto: SWNS / Scanpix

Hobidetektoristi sõnul kulus tal sõrmuse otsimiseks üks päev ja ta leidis selle umbes 40 cm sügavuselt liiva alt. 

«Selle leidmine oli üsna suur üllatus ja meil lihtsalt vedas tol päeval meeletult,» lisas hobidetektorist.

Wright pakkus Fergusonile abielusõrmuse leidmise eest ka saja naelast vaevatasu, kuid hobidetektorist otsustas selle annetada kohalikele tervishoiutöötajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles