Laste vägistamisvideoid omanud Rein Laaneorg peab end normaalseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulja ja kitarrist Rein Laaneorg kinnitas eile kohtus, et ei näinud oma tegevusega kellelegi kahju sündivat.
Laulja ja kitarrist Rein Laaneorg kinnitas eile kohtus, et ei näinud oma tegevusega kellelegi kahju sündivat. Foto: Liis Treimann

Aastaid suurel laval esinenud kunagine Vitamiini kitarrist sai eilegi «staarile» kohase meediatähelepanu osaliseks kui Harju maakohtus saatsid iga tema sammu fotograafid ja teleoperaatorid.

Mees kinnitab jätkuvalt, et ei teinud enda meelest midagi valesti. «Südametunnistus ei piina,» rõhutas ta istungi järel ja lisas, et on ka ise ohver, kirjutab Õhtuleht.

«Ma ei ole pedofiil, ma olen normaalne inimene,» teatas Laaneorg, kes on kümne aasta jooksul kogunud arvutisse lastepornot sisaldavaid videofaile.

Prokurör ütles, et suur osa filmidest puudutas alla seitsmeaastaseid lapsi, kuid ka imikuid.

Kokkuleppemenetluse korras sai ta 12 kuud tingimisi vangistust koos kaheaastase katseajaga, ta ei tohi vaadata internetis laste suhtlusportaale (näiteks rate.ee) ega suhelda alla 14aastaste lastega (väljaarvatud lähisugulased).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles