USKUMATULT LAHKE ⟩ Genka üllatav žest fännile: osta EHHFi pilet ja pruudile lilli!

Elu24
Copy
Henry Kõrvits ehk Genka poseerimas heategevuslikus, vähiravifondi toetavas T-särgis
Henry Kõrvits ehk Genka poseerimas heategevuslikus, vähiravifondi toetavas T-särgis Foto: Acme Film

Öeldakse, et küsi ja sulle antaksegi. Sotsiaalmeedias Genkaga vestlema sattunud Kevin ei osanud aga arvata, et see nii lihtsalt käib...

Sotsiaalmeedia teed on tõesti kummalised! Twitteri trend, kus leitakse endale sealne «pere», viis omavahel kokku Eesti räpi isa ning noore muusikaentusiasti, kes sai lahke žesti osaliseks.

Kevin tegeleb ka ise muusikaga. Nii sattus ta teisipäeval samuti räpiga nime tegeva Maleva säutsuperes «lapse» rolli.

«Vanaisa» oli seal aga Genka isiklikult. Pikemalt mõtlemata vastas Kevin säutsule naljaga: «Issi, anna taskuraha.»

Ootamatult ei jäänud aga Genka ehk Henry Kõrvits pikemalt mõtlema. «Saada siis pangakonto,» arvas räppar, mida Kevin ka kohe tegi.

Genka ülekanne
Genka ülekanne Foto: twitter.com

Juba järgmisel päeval jagas ta aga õige head uudist. Genka ei olnud sugugi bluffinud ning Kevini kontole oli laekunud 50 eurot! «Osta endale Eesti hip-hop festivali pilet ja pruudile lilli,» kirjutas räppar pühenduses.

Kevini sõnul oli see väga ootamatu, et räpilegend asja nii tõsiselt võttis. «Kuna Genka oli seal isa rollis, siis ütlesin naljaga, et paps, anna taskuraha,» kirjeldas Kevin Elu24le. «Ei oodanud sellist asja,» tunnistas ta raha saamise kohta.

Eesti räpi üks pioneere Genka on Twitteris väga aktiivne. @paksbasilio-l on tervelt 61 000 jälgijat. Samal teisipäeval teatas ta rõõmusõnumist, et Eesti Hip-hopi Festival siiski toimub, kuigi täpsem piletiinfo on veel tulemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles