Uhke Olga: rinnahoidjate leidmisega on muidugi raskusi

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uhke Olga sünnipäev Club Venuses 25.10.08
Uhke Olga sünnipäev Club Venuses 25.10.08 Foto: Jelena Rudi

«Lõpuks olen alati vajaliku suurusega rinnahoidja leidnud ja ma magan peaaegu alati kõhuli,» ei pea Olga Nõmm alias Uhke Olga Eesti üht suuremat – ja täiesti ehtsat – rinnapartiid mingiks probleemiks.

Koolipõlves ei pidanud Olga klassiõdedest varem välja arenenud keha sugugi häbenema, kuigi meesugu tundis tema vastu alati rohkem huvi ja ta suhtles rohkem poistega, kirjutas Õhtuleht.

Viimased komplimendid, mis Olgale on öeldud, käivad aga hoopis uue soengu kohta, sest ta värvis oma blondid juuksed brünetiks.

Olga ei pea oma välimust teiste omast kuidagi etemaks või kehvemaks, sest Eestis on nii palju ilusaid tüdrukuid ja talle tundub, et talle pööratud tähelepanu on sama, mis teistelegi tüdrukutele.

«Tavaolukorras riietun küll tagasihoidlikult, aga kui lähen kuhugi vastuvõtule, armastan riietuda šikilt ja seksikalt - nagu iga naine,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles