Fännid segaduses: kas Metallica mehed tulid tõesti Eestisse uut plaati tegema?

Elu24
Copy
Rob Trujillo ja Kirk Hammett Tartus Raadi lennuväljal Metallica kontserdil.
Rob Trujillo ja Kirk Hammett Tartus Raadi lennuväljal Metallica kontserdil. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

USA hevibändi Metallica bassimees Rob Trujillo pani ühismeediasse salapärase pildi, millega oleks justkui vihjanud, et bänd valmistab Eestis ette uut muusikat.

Trujillo pani mõne päeva eest üles pildi, millel jämmib koos kitarristi Kirk Hammettiga, mõlemal pillid käes. «Hmmm... näeb välja nagu dueti harjutamine. Aga kus? Äkki Eestis?» kirjutas bassimees foto juurde ning lisas ka teemaviite #estonia ehk Eesti.

Fännid hakkasid postituse all kohe spekuleerima, et valmistatakse ette uue plaadi materjali. «Rob ütles, et nad hakkavad peagi kahekesi harjutama ja õrritas, et see toimub Eestis,» kirjutas muusikaväljaanne metalheadzone.com.

Spekulatsioonidele valas õli tulle Metallica trummar Lars Ulrich, kes viskas hiljaaegu õhku mõtte, et bänd võib karantiinis salvestada uue albumi.

«Inimesed, kes valmistavad tarkvara ja kõike, mida me kasutame salvestamiseks, üritavad praegu välja mõelda, kuidas Lars ja James ja Kirk ja Rob saavad teha Metallica plaadi neljast erinevast asukohast, neljast erinevast osariigist,» rääkis trummar uutmoodi plaanist, vahendas ultimateclassicrock.com.

Seetõttu on aga kahtlane, et Trujillo ja Hammett nüüd ühtäkki koos Eestisse oleks sõitnud. Tõenäolisem on variant, et ameeriklased on postitusest valesti aru saanud ning pilt on tehtud hoopis läinud suvel, mil Metallica Tartus Raadi lennuväljal esines.

Siis valmistasid Trujillo ja Hammett ette kaveri Vennaskonna loost «Insener Garini hüperboloid», mida duetina eestlastele esitasid. Selle variandi kasuks räägib ka fakt, et Trujillo lisas postitusele teemaviite #tourlife ehk tuurielu. Praegu bändil aga tuuritamist käsil pole.

Vaata videot Tartu kontserdist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles