Michael Jacksoni õetütart pussitati seitse korda, väidetavalt oli tegu vihakuriteoga

Elu24
Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_) on

Popikuninga Michael Jacksoni õetütar Yasmin Jackson avaldas sotsiaalmeedia vahendusel, et langes väidetavalt rassivägivalla ohvriks.

Joe Jacksoni lapselaps Yasmine Jackson jagas oma isiklikul Instagrami kontol pilte vigastustest. «Ma palun Jumalat, et kui te tunnete oma südames viha mustanahaliste inimeste vastu, siis te paranete sellest.»

Internetis levivalt videolt on näha, kuidas 25-aastane Yasmine istub verisena maas. Tema vigastused olid nii keha- kui ka näopiirkonnas, kirjutab Daily Star. Väljaanne The Sun kirjutab, et 22-aastane Angela Bonell on vahi all, teda süüdistatakse vihakuriteos ja mõrvakatses.

Rünnak leidis Las Vegases aset 30. mail. Kohalik politsei sõnas, et nad said väljakutse umbes kella kahe paiku päeval kohaliku aja järgi. Naabrid rääkisid politseile, et nad kuulsid kisa ja et Bonell kasutas rassistlikke väljendeid. Los Angelese politsei sõnas, et Bonelli väidete kohaselt «oli ta lihtsalt väljas jalutuskäigul ega oma nuga».

Yasmine, kes töötab haiglas õena, on loonud ka GoFundMe lehekülje «õigluse taastamiseks». Ta on juba ületanud oma esialgse eesmärgi, milleks oli koguda 15 000 dollarit. Hetkel on kogutud juba üle 20 000 dollari.

GoFundMe lehel kirjutas Yasmine, et teda ründas korterikompleksi juures tema naaber, kes karjus samal ajal ka rassistlike väljendeid. Yasmine'i sõnul pole ta varem seda naisterahvast kohanud.

Ta kirjeldas ka, et rääkis parajasti oma sõbraga väljas juttu, kui naine eikusagilt välja ilmus ja neid taga hakkas ajama. «Me läksime sõbraga lahku, kuid joostes tekkis mul astmahoog.»

«Jooksin kahe mehe juurde, kuid nad ei aidanud mind. Inimesed salvestasid küll juhtunut, aga mitte keegi neist ei aidanud mind. Kui ta mulle järele jõudis, tõmbas ta välja noa ning pussitas mind. Ma üritas talle vastu võidelda, kuidas verejooksu tõttu kaotasin ma jõudu.»

«Lõpuks hakkasid inimesed ta peale karjuma ning üks meesterahvas tõmbas ta minust eemale. Kui politsei jõudis, arreteerisid nad ta. Üks politseinikest aitas mul verejooksu peatada, kuniks kiirabi kohale jõudis.»

Yasmine kirjeldas ka, et kui kiirabi kohale jõudis, tehti talle koheselt vereülekanne. Samuti avaldas naine, et juhtunu traumeeris teda väga ning ta on otsustanud sellest korterikompleksist ära kolida seniks, kuni ta on jälle vaimselt valmis omaette elamiseks. 

«Praegu tahan ma keskenduda selle naise kohtu ette toomisele... See saab olema üks pikk kohtulahing.»

«See on midagi sellist, mis mõjutab mind kogu mu ülejäänud elu,» lisas ta.

Yasmine'i ema Joh'Vonnie on Michael Jacksoni poolõde. Joh'Vonnie sündis Joe Jacksoni afäärist Cheryl Terreliga.

Yasmine, kes töötab haiglas õena, on loonud ka GoFundMe lehekülje «õigluse taastamiseks». Ta on juba ületanud oma esialgse eesmärgi, milleks oli koguda 15 000 dollarit. Hetkel on kogutud juba üle 20 000 dollari.
Yasmine, kes töötab haiglas õena, on loonud ka GoFundMe lehekülje «õigluse taastamiseks». Ta on juba ületanud oma esialgse eesmärgi, milleks oli koguda 15 000 dollarit. Hetkel on kogutud juba üle 20 000 dollari. Foto: gofundme.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles