VIDEO ⟩ Kas India välijõusaali kasutasid kummitused või oli see vemp?

Inna-Katrin Hein
Copy
Videokaader, millel on näha Indias Uttar Pradeshis Jhanisi politseinike välijõusaalis, mida väidetavalt kasutasid kummitused. Politsei eitab seda
Videokaader, millel on näha Indias Uttar Pradeshis Jhanisi politseinike välijõusaalis, mida väidetavalt kasutasid kummitused. Politsei eitab seda Foto: India Photo Agency / SWNS.COM/Scanpix

Indias Uttar Pradeshis Jhansis Kanshirami pargis asub välijõusaal, mida väidetavalt kasutasid kaks kummitust.

Kohalikud märkasid, et treeninguks mõeldud seadmed liiguvad, kuid kuna kedagi näha ei olnud, siis kutsusid nad politsei, teatab thesun.co.uk.

Sündmuspaigale läinud politsenikud nägid sama ja tegid seal video, mida politsei pressiesindaja Rahul Srivastav jagas Twitteris, kus seda on vadatud ligi 200 000 korda.

Srivastav kirjutas video juurde: «Treeninguhull kummitus?»

Videol on näha politseinikke seismas ühe treeningseadme juures, mis nagu iseenesest liigub, kuid kedagi ei ole seda kasutamas. Väidetavalt liikus teine seade samamoodi.

Videot vaadanud kommenteerisid sotsiaalmeedias, et kindlasti ei olnud tegemist kummituse või mingi üleloomuliku jõuga, vaid tõenäoliselt oli see kellegi vemp.

Videot nägi ka Bollywoodi näitleja Vivek Oberoi, kelle sõnul liiguvad treeningseadmed mõnda aega ise, kui neile hoog anda. «Kummitusi ei ole kuskil näha. Tegemist oli kellegi vembuga, mis võib kahjustada pargi ja treeningkoha mainet. Park kannab kohaliku tuntud isiku nime ja inimesed võivad arvata, et tema käis kummitusena seal treenimas. Kõik see on tegelikult vale, mida ei tuleks levitada,» teatas näitleja sotsiaalmeedias.

Jhansi politsei teatas samuti, et tegemist ei olnud millegi paranormaalsega, vaid selle tega oli kellegi nali.

Politseinike sõnul oli kahel treeningseadmel näha suures koguses õli, mis võis aidata kaasa sellele, et need käima panduna mõnda aega liikusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles