Alicia Keys: 20ndad olid mu elu kõige halvem aeg

Elu24
Copy
Foto: DAM/MPI/Capital Pictures/Scanpix

Alicia Keysi tähelend sai alguse juba väga noores eas. Ta oli vaid 20-aastane, kui muusikatööstus talle pärast debüütsingli «Fallin’» ilmumist silma peale pani, ent lauljatari sõnul oli tegemist tema elu halvima ajaga.

Keys rääkis väljaandele InStyle antud intervjuus, et tal oli keeruline oma päris tundeid väljendada ja seetõttu oli toonane periood tema elus meeletult raske. Ta ütles, et ei sooviks kunagi enam taas 20-aastane olla.

«Ma vannun, et ei sooviks enam mitte kunagi jälle 20-aastane olla – isegi, kui keegi mulle peale maksaks. See oli sõna otseses mõttes mu elu kõige halvem aeg,» tunnistas ta. «Soovisin nii meeleheitlikult massi suldanduda. Olin nii pime, sõltusin kõigi teiste arvamustest, tundsin end nii ebamugavalt, nii ebakindlalt.»

Alicia sõnul ei tunne ta tänasel päeval enam, et oleks nii «pime» ja «teistest sõltuv» naine. Sobitumine pole enam prioriteet. Nüüd tunneb ta end mugavamalt just iseendana ja enda vaadete jagamisega. «Tulen nüüd kohast, kus mul on võimalik elada täisväärtuslikumalt oma enda nahas, minu vea, minu tunded, millele on nii raske lähedale pääseda,» seletas staar. «Me tahame ju enda südant kaitsta, eks? Me kõik teeme seda ühel või teisel viisil. Ja ma usun, et mu võime sinna pääseda on mul aidanud teistes inimestes sügavamat sidet luua.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles