Honey Boo Boo ema narkotest andis kokaiini suhtes positiivse tulemuse

Elu24
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Seriaalist «Toddlers and Tiaras» tuntuks saanud minimissi Honey Boo Boo ema Mama June vannub, et on pole juba kolm kuud narkootikume tarvitanud, ent värske narkotest kõneles midagi muud.

Pärast taaskohtumist tütre Lauryn «Pumpkin» Shannoniga andis tõsielustaar Mama June Shannon saates «From Not to Hot: Family Crisis» nõusoleku uimastitestiks. Kuigi naise sõnul on ta juba mitu kuud puhas olnud, sai Dr. Ish Major laborist veidi teistsugused tulemused, vahendab TooFab.

Esiteks seletas arst, et Mama June tõepoolest ei valetanud pingepeavaldude ravimi Fioricet manustamise kohta. Ehkki naine tunnistas, et võttis paar päeva varem ka Xanaxit, siis sellest polnud tema organismis jälgegi. «Teie test näitab kokaiini suhtes positiivset tulemust,» tegi Dr. Ish teatavaks aga ühe halva uudise, mille peale Mama June puhkes nutma.

«Ei, ma luban sulle, et ei ole. Ma luban,» hüüdis ta. «Ma olen 100. Võtke vereanalüüs, võtke neid viis. Tahan teha vereanalüüsi, et tõestada, et ma pole. Ma luban. Oleme kolm kuud olnud puhtad, ma luban!» 

​Dr. Ish selgitas, et tegemist võib olla valepositiivsega, kuna Sudafedi-suguste külma ravimite võtmine võib põhjustada sama tulemust. Ta ütles, et nad saadavad naise narkotesti laboratooriumisse põhjalikumaks analüüsiks, millega June nõus oli.

Mullu kevadel arreteeriti Mama June narkootikumide omamise eest. Politsei leidis tema ja ta elukaaslase autost kräkk-kokaiini, süstla ja piibu,

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles