Räppar säm tõestab, et räpp ja funk on suurepärane kooslus

Raadio Elmar
Copy
Säm
Säm Foto: Pressimaterjalid

Raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» rääkis noor räppar säm. Mees kirjeldas oma värske loo sisu, inspiratsiooni tagamaid ning algava suve tegemisi.

Räppar säm andis täna välja uue tantsulise singli «oled kuul». Lugu valmis koostöös auhinnatud produtsendi ja miksija Bert Prikenfeldiga.

Möödunud aasta lõpus plaadifirmaga Made in Baltics (Sony Music) lepingu sõlminud räppari eelmine singel «jah või ei» on muusikakeskkondades kogunud korralikult fännide poolehoidu. Räppar rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis, kuidas ta ideid uue loomingu jaoks kogus. «Paljud artistid on öelnud, et kevadine koroonaperiood on olnud tõelise loomepuhanguga. Kuid minu puhul on see olnud hoopis vastupidi, minul hakkas ideid tulema siis, kui see keeruline karantiiniperiood läbi sai. Nüüd saab taas väljas käia, just sellest vabanemise tundest ma tahangi oma lugudes rääkida,» lisas säm.

Mees lisas, et oma loomingu puhul lähtub ta erinevatest žanritest. «Ma ise kuulan näiteks palju Gram Of Fun'i ja Lexsoul Dancemachine'i. Ma tahan ka oma muusikas ühendada räppi ja funki,» rääkis ta.

Säm kirjeldas värske loo «oled kuul» teksti sisu tagamaid. «Planeedid jätame siin tähendusest välja. Laulus olen mõelnud sõnumit, et «oled vinge või tuus». Siin on kindlasti veidike sõnademängu. Lugu räägib vaiksest ja arglikust poisist, kes loo vältel aina enesekindlamaks muutub. Isegi, kui elus tundub kõik allamäge minevat, tasub säilitada positiivne meel ning elada hetkes. Kunagi ei tea, millal elu just sinu jaoks õiged kaardid kätte mängida võib. Usun, et igaüks leiab sellest loost tükikesi, millega samastuda,» selgitas räppar.

Muusik lisas, et algaval suvel plaanib ta palju aega loomingule pühendada, sest sügisel ootab teda ajateenistusse minek. «Tahan hetkel võimalikult palju muusikat kirjutada, et saaksin singleid avaldada ka ajateenistuse perioodil. Kuid lisaks sellele tahan ka korralikult suve nautida, näiteks palju õues ja päikese käes olla,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles