Jaanus Saks ja Johanna Randmann taas loomingu lainel: Instagrami trendist kasvas välja uus singel «Prada»

Raadio Elmar
Copy
Johanna Randmann ja Jaanus Saks
Johanna Randmann ja Jaanus Saks Foto: Pressimaterjalid

Raadio Elmar hommikuprogrammis olid külas muusikud Johanna Randmann ja Jaanus Saks, juttu oli uuest palast «Prada». 

Randmann ja Saks on avaldanud värske singli «Prada», kuid Randmanni sõnul pole laulu sisu sugugi seotud maailmakuulsa kaubamärgiga. «Mäletan, et kunagi oli Instagramis populaarne lausa «I'm Prada You're Nada». Vaatasin neid postitusi ja see lause jäi mulle kuidagi silma ning inspireeris mind,» märkis Randmann.

«Ükskõik, mis valdkonnas sa üritad läbi lüüa, siis alati on inimesi, kes sinu püüdlusi ja pingutusi maha teevad. Vaatamata sellele pead sa ise keskenduma vaid oma eesmärgile, vaid sellele, mida sa ise päriselt teha soovid. Seejuures tasub meeles pidada, et on tähtis, mida sa ise arvad, mitte see, mida teised ümberringi kommenteerivad. Antud laulus on lause «Sina oled Prada ja nemad ei ole», just sellele eelpoolmainitud ideele see rida vihjabki,» lisas Randmann.

«Mina olen alati üritanud teha seda, mis mulle endale meeldib! On soovitusi, et peab ka teisi kuulama ja tegema nende nõuannete järgi - mina olen aga koguaeg vastupidi teinud. Leian, et tehes oma asju, on vaja vaid endale kindlaks jääda,» rääkis Saks oma kogemusest.

Loole on valminud ka video, mis on üles filmitud Balti jaama tunnelis. «Selles kohas kajab metsikult! Meil mängis videovõttel muusika, kohal oli kõlar, mis mängis korralikku bassi - kogu tunnel matsus täiega. See oli esmakordne kogemus, mil nii-öelda tänaval muusikat mängisime. Oli väga huvitav kogemus, inimesed käisid mööda, kaameramees filmis, üks tore vana härra viskas kitarrikohvri sisse raha ning soovis edu,» kirjeldas Jaanus Saks naerdes.

Muusikavideos kannavad lauljad dressipluuse, mille kujundus on Randmanni enda looming. «Mul on juba ammu meeles mõlkunud, et tahan luua oma rõivabrändi. Gümnaasiumis tuli tihti ette hetki, mil koolitundides kritseldasin vihiku nurkadesse väikeseid joonistusi riideesemetest. Sel aastal olen oma idee nüüd ka käsile võtnud. Pusad on omanimelised, kuid kujundusena on juures ka näo visuaal või teatud isikupärane detail. Võtan sotsiaalmeedia kanalites vastu ka tellimusi,» lisas Randmann. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles